Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Medlemsinnlogging






Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
FacebookFacebook
Medlemsanmeldelse

Assassin's Creed: Brotherhood

Skrevet av: Requiestcat in pace   2011-01-03

Assassin's Creed II fikk stor innflytelse med dens revolusjonerende spillestil, pluss en god historie. Å dra et spill, som har opplevd mye suksess, enda lenger enn det som allerede er gjort, er svært risikabelt og kan ende opp med en slagmark full av fortvilelser fra fanskarer verden over. Ubisoft kan sakene sine og har levert oss enda mer atmosfære, muligheter og grenser som skal strekkes. Velkommen til Roma, velkommen til en snikmorders våte drøm.

Grafikken er som regel jevn og elegant med sin unike mulighet til å gi oss balansert øyegodteri. Det vil si at du får oppleve knivskarp kvalitet på bildet, ordentlige og levende ansiktsuttrykk (og fjes for det saks skyld), og ikke minst en herlig stemning i de storslåtte gatene i Italias hovedstad. Hvordan er det de greier å dra grafikken enda lenger, når man opplevde nok renessansen i forgjengeren? Det er et vanskelig spørsmål, som går for det meste på egne intensjoner og vilje til å nyte spillets ''utdaterte'' og allerede ''oppbrukte'' tema.

Spillets animasjoner er oppgradert til et høyere nivå, og akkurat det samme gjelder omgivelsene. Dessverre synes jeg at omgivelsene er ikke fullt så skarpe som alt annet. Du får av og til et kornete bilde, selv på en ordentlig god TV. Dette er kun en bagatell som ikke forstyrrer såpass at jeg vil gi spillet bunnkarakter i grafikk, men nok til å skyve spillet et hakk ned på karakterskalaen.

Historien i spillet er nok en gang tettet for alle hull. Ezio er en rik mann som lever livet i Monteriggioni i Italia. Han lever med moren, søsteren og hans alter ego onkel Mario. De opplever stor flyt etter seieren til Ezio i forgjengeren. Dessverre blir alt ødelagt når Cesare Borgia okkuperer både byen og Italia. I likhet med andre verdenskrig, hvor Hitler først tok over Tyskland, for å så okkupere andre stormakter med sin Jugend, så klarer derimot ikke Borgia å ta noe mer enn sitt eget hjemland. Etter en brutal kamp skjer noe grusomt som vil prege både temperamentet og følelsene til Ezio for resten av spillet.

Igjen er spillet delt inn i to deler når det kommer til historie. I det forrige spillet får man vite at The Templars, en korrupt konspirasjon, herjer i Italia og omegn i 2012. Du skal her styre Desmond Miles, som er en stereotypisk amerikansk mann med en unik sjarm. Ezio er da en av stamfedrene til Desmond. Dette er temmelig innviklet, helt til man får vite om ''Animus'', en simulator som lar Desmond styre Ezio og få kunnskaper om forhistoriske begivenheter.
Det som er litt synd med historien er at det er mange som ikke forstår bæret av historien og finner ingenting på greip, med andre ord, litt vel komplisert.

Gameplayet kjører samme, gamle stil med parkour, fekting og snikmyrding, og denne oppskriften ser ut til å være den rette - igjen. For de som ikke vet hva parkour er, så er det at man hopper på tak, gjør utfordrende stunt, som hopping, triksing og annet sprell, og ikke minst den klassiske ''Leap of Faith'', som er et uttrykk brukt innenfor trilogien ved at en tar et høyt stup og lander i en høystakk eller i vannet.

Men til det nye - Ubisoft kalte spillet ''Assassin's Creed: Brotherhood'' for en grunn. Den nye funksjonen er at man kan rekruttere undersåtter. Disse kompanjongene vil hjelpe deg i tykt og tynt. Hvis du holder fokus på en kar som står foran deg, og presser knappen, vil en eller to snikmordere komme og knerte gruppen, eller enkeltpersonen. I tillegg til dette kan man utvikle snikmorderne fra rekrutt til ''Assassino'', ved å sende dem ut på ulike kontrakter med ulike vansklighetsgrader.

Let me make you an offer, you can't refuse.

Lyden og musikken i spillet er forsåvidt det samme som vanlig. Fadet musikk i bakgrunnen, gir en klassisk og god opplevelse. Du vil oppleve sterk atmosfære på dette punktet.
Stemmeskuespillet er like bunnsolid som vanlig, med typiske italienske aksenter. Ganske artig å høre på skikkelig spagettiengelsk, når de prøver å være dønn seriøse. Det minner meg veldig om Gudfaren.
Effektene er ikke så mye å pirke på, det er egentlig de samme feilene. Du har de sutrende italienerne som gjør deg litt irritert, når de smeller med leppa, med fraser som ''HAS HE LOST HIS MIND?!'', hver gang man skal være en rakker. Og det er ofte.
Lyden i spillet er, som sagt, ikke veldig sentralt, og er ikke en av de aspektene jeg skal sette meg for dypt inn i.

Holdbarheten er både god og sur. Du vil oppleve den søte kløe, når man spiller igjennom spillet med et stort smil, men vil oppleve den sure svien når man ser hvor lite det er å gjøre etter man har spilt igjennom spillet en gang. Tragisk, er ordet jeg leter etter når jeg skal beskrive hvordan Ubisoft skapte Open World-sekvensen på slutten av spillet. Det eneste du har å gjøre er å vandre rundt å gjøre ærender, som man kan få en trophy eller achievement for. Du vil sitte å klø deg i baken og helt til hjernebarken sprekker av frusturasjon, på søken etter de 111 forskjellige samleobjektene.

Jeg er kanskje litt kritisk til holdbarheten akkurat nå, men når jeg ser tilbake til den moroa jeg hadde når jeg rundet spillet for første gang i november, ser jeg den gleden jeg hadde av å penetrere kjøttet til ulike historiske figurer med Ezios gjemte kniv. Det er jo tross alt bare Ubisoft som leverer et spill med denne originaliteten og av det kaliberet.

For å ramse opp det hele; ja, dette spillet er genialt og har de fleste elementene som mange spill på markedet ville drept for. Det er dessverre ikke godt nok for toppkarakter, men definitivt ikke langt unna! Ubisoft svikter aldri!

Grafikk: 9/10
Lyd: 7/10
Historie: 10/10
Holdbarhet: 7/10
Gameplay: 10/10
Samlet: 9/10

- Requiestcat in pace

Kommentere tekst

For å diskutere må du være innlogget. Om du ikke er medlem ennå - bli medlem nå!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


Kommentarer
  • Skrevet av: Brage C
    2011-01-03 04:36
    En svært god anmeldelse dette her - som vanlig, må jeg få innrømme. Du dekker de viktigste aspektene i spillet, og holder det hele godt formulert hele veien. Har ikke spilt spillet selv, så hvorvidt jeg er enig med karakteren kan jeg ikke uttale meg om.
     
  • Skrevet av: Soraki
    2011-01-03 07:28
    Veldig godt skrevet anmeldelse, men hvorfor nevner du ikke flerspillerdelen som er en så stor del av spillet? Den bidrar vel hvertfall til å øke holdbarheten med 2 karakterer.
     
  • Skrevet av: Requiestcat in pace
    2011-01-03 10:56
    Soraki: Jeg valgte å droppe flerspilleren siden jeg kan ikke uttale meg fullstendig på det. Jeg likte ikke den modusen, og syntes at den var kjedelig. Derfor ville jeg ikke rakke ned på den i denne anmeldelsen! Takk takk for positiv tilbakemelding!
     
  • Skrevet av: albaga
    2011-01-03 11:41
    God anmeldelse!
     
  • Skrevet av: fantomena
    2011-01-03 11:43
    En kjempeflott anmeldelse av spillet Requiestcat in pace. Men synes du burde ha hatt underoverskrifterr som viser hvor de forskjellige elementene i spillet ligger i anmeldelsen, om du skjønner. Min mening er uansett at spillet fortjener 7/10. Men vi har alle egne meninger.
     
  • Skrevet av: matsb96
    2011-01-03 12:34
    God anmeldelse!
    Jeg er helt enig med karakteren du gir spillet
    Det eneste jeg ser er litt feil med anmeldelsen er at det er noen skrivefeil, men de er såpass minimale, så det er ingen grunn å bry seg om de
     
  • Skrevet av: Creteck
    2011-01-03 14:10
    god anmeldelse!!!

    enig! Ubisoft svikter aldri!
     
  • Skrevet av: Venom140
    2011-01-03 15:06
    og ikke minst den klassiske ''Leap of Faith'', som er et uttrykk brukt innenfor trilogien ved at en tar et høyt stup og lander i en høystakk eller i vannet.

    Jeg vil bare legge til noe her. Leap of Faith er et stup hvor du i luften lager vinger med armene dine som inspirert av en ørn, og om nødvendig snu deg, eller forme hendene sammen for å overleve stupet.

    Men dette var en strålende anmeldelse, og jeg var sykt redd for at du hadde sluttet å skrive anmeldelser fordi du inspirerer meg til å sette meg ned å skrive som jeg snart blir å gjøre. dette var en veldig flott og velskrevet anmeldelse og fortsett sånn, dette var en fryd å lese.
     
  • Skrevet av: Parkour Gamer
    2011-01-03 15:54
    Skikkelig bra anmeldelse, men jeg stnes det var litt rart da du hoppet rett på grafikk delen! Kanskje du burde starte med historien eller noe

    Bør jeg kjøpe dette eller RDR? Jeg elsker AC serien, liker GTA, men har aldri prøvd RDR.
     
  • Skrevet av: nike13
    2011-01-03 18:37
    Animusen får du jo vite om i eneren og dette er ikke AC3 heller, men ellers god anmeldelse
     
  • Skrevet av: Ursa Minora
    2011-01-04 23:07
    Dette var en god anmeldelse, mye av det du sier stemmer, men jeg skjønte ikke helt sammenhengen i at grafiken var god og at du fikk nok av rensansen i forrige spill.

    Likevel en av dine bedre anmeldelser, som er skrevet på en flott måte. Klapp deg lett på skuldra!
     
  • Skrevet av: Requiestcat in pace
    2011-01-05 10:55
    Dette var en god anmeldelse, mye av det du sier stemmer, men jeg skjønte ikke helt sammenhengen i at grafiken var god og at du fikk nok av rensansen i forrige spill.

    Siterer min tekst:

    Hvordan er det de greier å dra grafikken enda lenger, når man opplevde nok renessansen i forgjengeren? Det er et vanskelig spørsmål, som går for det meste på egne intensjoner og vilje til å nyte spillets ''utdaterte'' og allerede ''oppbrukte'' tema.

    Jeg elsket at de fremdeles hadde renesanssen, men jeg valgte å skrive det slik siden det er sikkert det mange mener. Derfor satt jeg dem i klammer
     
  • Skrevet av: blackpohenix
    2011-01-09 17:08
    bra anmeldelse!!
     
  • Skrevet av: DoGRoG
    2011-01-11 23:54
    Åsum anmeldelse, Anders!

    Har skikkelig lyst på dette spillet selv. Har jo spilt eneren og toeren allerede, det kjipe er at jeg har min egen lille finanskrise i lommeboka mi.
     
  • Skrevet av: Strife_Cloud
    2011-01-19 21:52
    Du er flink du =)
     
  • Skrevet av: Predator
    2011-01-22 02:29
    Skal vi se.

    Flyten din er veldig rar. I mine øyne skal ikke en anmeldelse åpnes med et avsnitt om grafikken. Det ser helt feil ut. Historien er jo det mest sentrale egentlig, så et tips er å alltid ta historien først. Det ser bedre ut. Mye bedre.

    Du hadde også en ganske vag forklaring av historien. Hva mener du med hans alter ego onkel Mario? Er det Ezio i forkledning? Alter Ego betyr jo forkledning eller annen identitet, som at Spider-Man's alter ego er Peter Parker. Du kunne forklart det mer, og ikke vært så...mystisk i språket kanskje. Det gjelder bare på historie-avsnittet.

    Du formulerer også noen få setninger veldig rart. Hva mener du med at Ezio og familien opplever "stor flyt"? Hva betyr stor flyt? Jeg har ingen anelse, hvertfall.

    Og hva var greia med at du midt i anmeldelsen siterte The Godfather? Skulle det gi mening med det neste avsnittet liksom? Dette ble nok et eksempel på en utrolig rar setning, som ikke gir noe mening. Hvorfor puttet du det inn? Sier Ezio det til de snikmorderne han rekrutterer? Da kunne du hvertfall nevnt det da, eller bedre: Fjernet det sitatet.
     
  • Skrevet av: Predator
    2011-01-22 02:29
    Og hvorfor nevnte du ikke online? Det mange er mest interessert i, er ikke single-player, men hvordan onlinen fungerer. Og du nevnte det ikke i det hele tatt. Jeg kan tenke meg at fokuset i Brotherhood var online-modusen, siden det var første gang i Assassin's Creed serien, og da må det jo være bra resultat. Hvis en uvitende gamer hadde lest DIN anmeldelse som grunnlag for kjøp av dette spillet, hadde han ikke fått med seg at det i det hele tatt var online med. Hvis du ikke vil skrive om det, kan du hvertfall nevne det, eller hva?

    Du hadde også en del korte avsnitt. Skriv mer, slå sammen avsnitt. Ser bedre ut.

    Ellers er dette en godt skrevet anmeldelse, som kort forklarer hva du likte med det og hva minusene var, og hvorfor. Ikke på langt nær en fantastisk anmeldelse, men at den er
    god, er det ingen tvil om.

    Æsj, maks tekstlengde.
     
  • Skrevet av: Subject 17
    2011-02-01 21:10
    ''Dessverre synes jeg at omgivelsene er ikke fullt så skarpe som alt annet.''

    La ordene ''er'' og ''ikke'' bytte plass.

    ''(og fjes for det saks skyld),''

    Den saks skyld.

    ''I likhet med andre verdenskrig, hvor Hitler først tok over Tyskland, for å så okkupere andre stormakter med sin Jugend, så klarer derimot ikke Borgia å ta noe mer enn sitt eget hjemland.''

    Syns kanskje denne delen var litt unødvendig..

    Som nevnt tidligere her syns jeg også det var litt rart at det første en leser er om grafikken.

    ''Hvordan er det de greier å dra grafikken enda lenger, når man opplevde nok renessansen i forgjengeren?''

    Nok av renessansen/nok renessanse
    ____________________________________

    Bare noen pirkefeil i en ellers meget god anmeldelse

    Noe jeg la merke til er det at du nevner at stilen er den samme i forhold til combat etc. Her kunne du nevnt den kraftige oppgraderingen det har fått, og hvordan det hele flyter på en helt annen måte enn tidligere.

    Er også uenig i at musikken ikke er sentral, men det er bare min mening.

    Well written, but one won't get any better without the jerks that just has to criticize ^^
     
 
Min karakter:9/10
11 medlemsanmeldelser
Samlet karakter:7.9/10
Info
  • Format:
    PC, PS3, Xbox 360, Mac
  • Sjanger:
    Action
  • Utvikler:
    Ubisoft
  • Utgiver:
    Ubisoft
  • Antall spillere:
    1
  • Utgis:
    17 mars 2011
Poll Hvilket spill gleder du deg mest til i høst?
  • 0% Risen 3: Titan Lords
  • 2% Tales of Xillia 2
  • 7% Destiny
  • 0% NHL 15
  • 0% Hyrule Warriors
  • 2% FIFA 15
  • 0% Forza Horizon 2
  • 0% Drømmefall Kapitler: Episode 1
  • 0% Hotline Miami 2: Wrong Number
  • 2% Alien: Isolation
  • 24% Super Smash Bros. for 3DS/Wii U
  • 4% Middle-Earth: Shadow of Mordor
  • 2% Driveclub
  • 7% Dragon Age: Inquisition
  • 4% The Evil Within
  • 2% Evolve
  • 0% Battlefield: Hardline
  • 2% Civilization: Beyond Earth
  • 0% Sunset Overdrive
  • 4% Assassin's Creed: Unity
  • 0% Bayonetta 2
  • 2% Call of Duty: Advanced Warfare
  • 7% Halo: The Master Chief Collection
  • 11% Far Cry 4
  • 2% Project CARS
  • 2% Little Big Planet 3
  • 0% Assassin's Creed: Comet
  • 0% The Last of Us PS4
  • 11% Noe HELT annet, selvfølgelig!
Resultat

USERTV

Sortering: Siste / Mest viste / Mest kommenterte
0
Black Ops 2 mini edit: 3 Days|3 Clips

Black Ops 2 mini edit: 3 Days|3 Clips

My entry for the Gamereactor Gamescom competition. All clips were captured over three days of playing FFA in Black Ops 2. To, hopefully, stand out, I decided to add a bit of editing and music (which is copyright free btw). Hope you enjoy :)


0
Shinobi | ARVOSTELU?

Shinobi | ARVOSTELU?

Yksi oudoin reboot suositulle pelisarjalle? ?((???))? Join Maker Studios: http://awe.sm/gKMwD ?((???))? Shinobi thumbnail art: http://pertheseus.deviantart.com/ ---------------------------------------------------------------------- Kiitos jos pidit! Jaa ihmeessä tätä videota kavereillesi ja tuttavillesi! Paina tykkää nappia! Se auttaa, oikeasti ja arvostan sitä paljon! Tilaa - nappulaa saa myös hyödyntää jotta näet milloin minulla tulee uusia videoita! Kiitokset tuesta! ---------------------------------------------------------------------- ?((???))? Kotisivu: http://imaschichan.wordpress.com/ ?((???))? Twitter: http://twitter.com/imaschi ?((???))? Striimi: http://twitch.tv/imaschi ?((???))? Facebook: https://www.facebook.com/imaschichan ?((???))? Tumblr: http://imaschichan.tumblr.com ?((???))? deviantArt: http://imaschi.deviantart.com


0
Nordschleife / AC Cobra

Nordschleife / AC Cobra

Fenomenala moddar till Assetto Corsa: Nordschleife: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/wip-nordschleife-by-snoopy.9846/ Shelby Cobra: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/shelby-cobra-released-v0-1.955/ Real Head Motion: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/real-head-motion-0-7-9.4755/ VisorXForce: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/update-visorx-v2-4-and-visorxforce-v1-0-5-real-helmet-visor-app-internal-driver-view.8115/










0
Call of duty black ops 2 gameplay

Call of duty black ops 2 gameplay

Team Deathmatch on Slums, I managed to get 35-1 game Lyckades få en grym match på Slums i black ops 2. Matchen avslutades med 35-1


0
Battlefield 4

Battlefield 4

Lidlin räkäpää ammukset ja Lidlin riot shields :D








0
Sniper ProPain

Sniper ProPain

här är ett litet klipp med ett par sniper kills Search and Destroy

BETA +