Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Battlefield: Bad Company 2

Dice er jo for det meste kjent for Battlefield og Mirror's Edge. (som nesten alle vet). Bfbc2 (battlefield bad company 2) er jo et førstepersonsspill som er veldig realistsisk med alle de forskjellige maskingevær lydene og den gode grafikken. Den har jo alt!

Graviteten er noe du må passe på hele tiden. eks. du skal snipe en fyr fra 500 m avstand. Hvis du sikter rett på hodet hans bommer du, men hvis du sikter over hodet da treffer du.

Det er 3 forskjellige spillemoduser: Rush, Conquest og Onslaught.

I rush skal du plante en bombe på forskjellige steder eller beskytte det. Hvis du er "defender" skal du beskytte bombestedet og hvis du er "attacker" da skal du gjøre det omvendte av "defender".

I Conquest skal du overta forskjellige baser imens du skyter fienden.

I Onslaught er du på lag med fire stykker og du skal gjøre forskjellige oppdrag uten å dø. (helst ikke dø)

Man kan jo også kjøre forskjellige kjøretøy: Helikopter, bil, båt, vannscooter, tanks og UAV. Helikopteret er litt vanskelig i begynnelsen men du får taket på det.

Når du begynner en ny match kan du joine en "squad" med 4 forskjellige spillere. Hvis du er i en squad da kan du spawne rett bak medspillerne dine.

Toppen av kransekaka er det at hvis du vinner et nytt våpen så kommer det opp på skjermen som det ikke gjør Modern Warfare 2.

Grafikk: 10/10
Holdbarhet: 9/10
Lyd: 9/10
Gameplay: 10/10

Jeg anbefaler dette spillet til folk som liker skytespill og samarbeid.

Medlemsanmeldelser14
Samlet karakter: 8.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10