Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Call of Duty: Black Ops

Call Of Duty - Black Ops (Hardened Edition)

Treyarch tok over stafett-pinnen etter Infinty Ward og for ett spill de har kommet med..

Mange jeg kjenner pleier å si man ikke kan kjøpe Call Of Duty spillene hvis man ikke spiller LIVE, men når det kommer til dette spillet vil jeg ikke si meg enig, Campaign modusen er en fryd og spille igjennom og historien er utrolig bra fortalt, jeg skjønner ikke hvorfor flere anmeldere har klaget på denne delen, men smaken er som baken sies det..

Når man er ferdig med Campaign modusen har man to nye moduser og kose seg med hvis man ikke har gått lei, nemlig Dead Ops Arcade og Zombies, Zombies kan du velge rett fra hovedmenyen fra minuttet du starter spillet, Dead Ops er litt mer skjult, værtfall frem til du fullfører campaign-modusen, men jeg kan røpe at også denne modusen kan spilles fra hovedmenyen med en gang du starter spillet...

Så over til online delen, selv er jeg ikke no stor fan av FPS spill men det er no spesiellt med COD-serien som fanger meg gang på gang, og jeg tror det må være online-delen, denne gangen er vi blitt introdusert til ett nytt rang-system, man får nemlig COD-POINTS etter hver kamp og man kan dermed kjøpe det utstyret man selv vil ha, en lav-rangert spiller kan dermed ha mye bedre perks, våpen og utstyr enn hva rangen hans tilsier..

Det er også duket for betting i COD-BO, de har nemlig lagt til en online-modus de kaller wager-matches, her må hver spiller satse sine hardt opptjente COD-Points for å bli med, og det er kun de tre spillerene som kommer til topps som stikker av med potten...

Treyarch gjør altså mye riktig i dette spillet og viser at de ikke trenger hjelp av Infinity Ward for å lage ett skikkelig action-spill..

Medlemsanmeldelser21
Samlet karakter: 7.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10