Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Hour of Victory

Jeg skal nå sette meg ned og skrive min aller første anmeldelse! Så nå får jeg lære av mine eventuelle feil, så man lærer så lenge man lever!

Vell vi kan vell bare begynne med at hadde store forventninger til dette spillet siden GR hadde gitt betaen 4/5 på sitt termometer. Senere det året tok jeg turen til Danmark der jeg UHELDIGVIS! kom over dette spillet, og spillet ble kjøpt, det samme ble Eliten også.

Tiden gikk og jeg kom hjem igjen pakket ut 360en og stappet inn '' Hour of Victory'' senere kalt ''Hour of Crap!'' i mitt hode! spillet startet og jeg hadde ingen anelse hvilket mareritt jeg skulle gjennom. Snakk om mareritt på boks!...

Spillet drar ( eller piner) deg igjennom 2. verdenskrig i snødekte fjell, til kampene i tørre Afrika. Man kan velge mellom 3 hovedpersonen som man skal fullføre hvert oppdrag med, her er det da lurt og velge strategisk mellom en sniper, en kraftkar!, eller en sniker. Skaperne av dette spillet inviterer deg til å "kjempe i de berømte slagene fra andre verdenskrig," men det er vanskelig å finne et minneverdig eller historisk kamp her. På et øyeblikk, skal du hjelpe en vitenskapsmann fra flukt fra et slott, men i en annen, prøver du å hindre tyske soldater fra overbelastning av en kjernefysisk reaktor som skal snu Berlin inn i en slags radioaktivt katastrofe sone. Spillet er umulig å følge.

Grafikken derimot ser ut som å være overkjørt og voldtatt. Lyden høres ut som det er tatt fra et annet 2 verdenkrigspill. Mens stemmeskuespillet høres ut som russisk dubbing av en japansk film fra 1950.

spillet varer i ca. 5-6 timer, noe som du må kjede deg igjennom,f.eks snike deg inn i en tysk leir og redde en professor, senere må dere komme dere vekk i en Tanks, da skal du kjøre ut fra et slott som ligner en labyrint fullstappet med dumme tyskere som løper mot tanksen din, og lader våpenet sitt, og deretter løper i dekning og skyter.

Spillet er altså også fullstappet bugs! som sagt det jeg sa akkurat, og jeg opplevde også en hendelse der jeg alene skulle kjempe meg ut fra en Tysk base i et fjell, Jeg løp til en trapp mens skuddene snertet både hatt og baller. I trappen ser jeg da en tysker komme langsomt oppover mens han ser ned i trappen, etter å ha løpt rund ham og skutt rundt ham uten noen reaksjon, så setter jeg inn nådestøtet og blir kvitt ham. Tanks kjøringen gjennom Afrika er et kapittel for seg selv på tragedie, bare man krasjer med en fiendtlig tanks, så vipper tanksen din over og du dør. Spillet er stappet med flere bugs, men jeg nevnte bare noen av dem.

Multiplayeren tenkte jeg at skulle prøves, men '' KNOCK, KNOCK! ANYBODY THERE? "

+ Achievementene på Xbox360.
Fliringen at du faktisk sitter og spiller slik søppel.

- Alt!
Flauheten etter at du faktisk har giddet å runde spillet.
Flere besøk hos en Psykolog i tiden etter, vis du ikke har hoppet ut vinduet.


Prøv heller alt annet FPS, ikke dette jeg ADVARER dere! Jeg er glad for at jeg ikke står i ansvar for eventuelle psykiske skader dere pådrar dere av spillet.

Takk for meg!

Samlet karakter: 2/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10