Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Call of Duty: Black Ops

Skrevet av: albaga   2011-01-30

Jeg gledet meg over å teste treyarch sitt nye spill. Noen sier det er dårlig og noen sier det er bra, men jeg synes det er et meget bra spill kanskje ikke så bra, som MW2 men jeg koste meg mye da jeg spillte å jeg har en del igjen å ta på onlinen!

Jeg begynner å spille enspillerdelen først, som jeg pleier i de fleste spill. Det begynner at jeg sitter i en stol i et salgs merkelig mørkt sted der jeg hører en manns stemme spørre meg om ting. Da finner jeg ut hvem som sitter i stolen(Elektrisk) jo det er Alex Mason en CIA agent, som har hat et merkelig historie.

Som jeg sa så blir Mason spurt av en slags mann, som fører at du begynner å spille tilbake i tid. Det begynner altså i cuba da du møter en venn av Mason nemlig Reznov. Reznov å mason har et oppdrag å drepe tre personer. Jeg synes enspillerdelen var bedre enn i MW2 og vanskelighetsgraden var også bra.

Når det kommer til grafikk på black ops er er det ikke noe forskjell fra MW2. Det er akkurat samme gode grafikk, som på MW2 grafikken er fantastisk! Jeg merker også at jeg ser mye bedre på Black ops enn på MW2 både på enspillerdelen og onlinen jeg har heller ikke latt merke til noen bugs i enspillerdelen. Når du begynner en bane blant annet så ser du at det står informasjon om hvem du er å hvem du syrer o.s.v.

Jeg synes lyden er bra den blir kanskje svak noen ganger, men er fremdeles like bra som i MW2. I onliner er det veldig god lyd spesielt på banen LAUNCH, som jeg har merket. Stemmeskuespillene og våpnene har også god lyd akkurat som de tidligere COD spillene.

Etter å ha prøvd enspillerdelen så prøvde jeg meg på Zombie mode, som jeg ble imonert over. Du kan spille solo, split- screen, Lan-party eller playstation network. Du kan velge mellom tre baner, men noen må du åpne først. Jeg liker banen "Five" best. Du begynner med et lite våpen å etterhvert så hører du lyden av zombier da er det bare å skyte! Vis du har tomt for ammo så må du skjøpe våpen med penger du får av å drepe zombier eller å fikse dører. Du kan også knife de, men det er ikke så særlig lurt. Når en venn av deg blir skadet kan du helbrede han, som er en bra ting. Du kan spille opp til 4-players, men det er best å spille sammen med andre enn å spille alene(På kvelden ialfall). Zombie mode er veldig gøy!

Nå kommer det beste nemlig multiplayern! Denne gangen er det nye killstreak, som RC-XD eller hva den het også er det blant annet chopper-gunner, dogs o.s.v. Jeg la også merke til at du må betale for ting denne gangen, som våpner, perks, killstreak, face paint o.s.v. også er det jo nye baner og jeg synes disse banene er bedre enn de fra MW2 skal jeg ærlig si!

Denne gangen kan du bli Black ops, OP, spetnaz(Fra MW2) o.s.v. Du får også nye våpner, som du må betale for. Du får COD points og Xp ved å fullføre contracts(Vis du har), få poeng ved multiplayern o.s.v. Du kan også endre din playercard altså få bakgrunn på den og clan tag. Jeg la også merke til at du kan garge våpne ditt, som er en ny ting.

Det jeg la merke til, som var galt det var at det var veldig vanskelig\irriterende å invitere hverandre eller joine hverandre. Det funka ikke så bra, som det var i MW2. Det tok også lengre til å finne en rask match. Denne gangen er det nye moduser som Wager match, Theater, og combat training, men ellers er det som på MW2. Som sagt så har du nye våpner og flashbang, som f.eks. Armbrøst, balistic knife og en slags gass der du ikke kan se noen ting å mister liv av.

Konlusjon:

Jeg synes enspillerdelen var bedre enn i MW2, men multiplayern var litt dårligere enn i MW2. Treyarch gjorde en veldig god jobb å jeg skjønner ikke at folk synes det er dårlig. For å ikke glemme at treyarch gar gjort en god jobb med Zombie mode også. COD: Black Ops skuffer ikke.

Delkarakterer:
Grafikk:9/10
Lyd:9/10
Holdbarhet:8/10
Gameplay:8/10
Zombies:8/10

Totalt: 8/10-meget bra!

Medlemsanmeldelser21
Samlet karakter: 7.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10