Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Mass Effect 2

Skrevet av: chri77   2011-02-09

First things first... BEST GAME EVER

Det er min mening PUNKTUM

Dette spillet er rett og slett fantastisk, det har en overlegen historie og gameplay er perfekt. Grafikken er nydelig og alt er bra. Dette er et 3rd person action adventure RPG, for å si det langt, og det virker perfekt.

Akkurat som eneren handler historien om Commander Shepard. Man kan velge hvordan man skal se ut og hvilket kjønn man er, jeg har personlig ikke forandret utseendet til John Shepard av den enkle grunn; han er AWESOME. Hvis man har hatt æren av å ha spilt eneren så kan man overføre save filen over til Mass Effekt 2. Dette er viktig med tanke på alle valgene man må ta, både i eneren og toeren. Spillet handler om Shepard sin kamp mot Reaperene, og deres allierte the collectors. Jeg har selv brukt 60+ timer på hoved saven, så dette er et langt spill. Jeg har all DLC'n, men selv uten DLC så er dette et langt spill.

Speaking of the devil, DLC'n i Mass Effect 2 er også fantastisk, og jeg anbefaler alle som har det på XBOX 360 å skaffe seg "Lair of the Shadow Broker", dette er en av de mest episke oppdragene noensinne, og det er et viktig oppdrag i historien.

Alt i alt så er Mass Effect 2 et veldig bra spill, og det fortjener mer enn karakteren 10/10, jeg føler også at denne anmeldelsen ikke er god nok, men jeg skrev den på skolen og dermed hadde jeg begrenset tid

Jeg har spilt det på XBOX 360 og det er der det hører hjemme.... ChrizZ

Medlemsanmeldelser11
Samlet karakter: 9.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10