Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Medlemsinnlogging






Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
FacebookFacebook
Medlemsanmeldelse

The Elder Scrolls IV: Oblivion

Skrevet av: kaliank   2011-02-12

Dette er nummer 4 i The Elder Scrolls serien (TES) og har en av de beste spill motorene som er laget (det finnes bedre). Den er blant annet brukt i både Fallout 3 og i Fallout New Vegas. Det er Bethesda som står bak, med et sammarbeid med 2K.

Spillet skjer i en verden som heter Tamriel, men ikke i hele verdenen sånn som i daggerfall. Du er en person som kommer til å redde Cyrodiil fra det onde, og å få fred tilbake til hele Tamriel også. Det er også mange side quests og factions. De to største factionsa du kan joine er "Fighters Guild" og "Mages Guild. Men den morsomste etter min mening er "The Dark Brotherhood". Det er en guild for snikmordere. Mens "thieves guild" er mer utfordrende. Den siste er bare for moro, nemlig arena. I Imperial City kan du sloss som en gladiator i arenaen for å tjene penger og å få xp.

Før selve spillet starter lager du din egen karakter. Den kan være mann eller kvinne og du kan velge om den skal være en av 3 alver, 4 menneske raser eller de 3 monster klassene. Sener får du et stjerne tegn og en class f.eks fighter eller mage.

Spillet er langt, men morsomt hele veien og det er gjennomtengt. Det har grei grafikk for nådagens standard, men det kan stilles litt på. Det dårlige er at det ikke alltid er lett å finne ting og vis du dreper feil person kan du enten ikke kjøpe ting av han og en quest kan være ødelagt. Men alt i alt er The Elder Scrolls IV Oblivion en fantastisk spill og det blir bare bedre med utvidelsene shivering isles og knights of the nine, og flere andre mods laget av spillere og Bethseda. Jeg anbefaler dette spillet og håper alle prøver det en eller annen gang, før Skyrim kommer ut.

Kommentere tekst

For å diskutere må du være innlogget. Om du ikke er medlem ennå - bli medlem nå!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


Kommentarer
  • Skrevet av: Ollimolli
    2011-02-12 14:24
    Det var kanskje litt mange skrivefeil... Jeg anbefaler å skrive inn anmeldelsen på word så slipper du det
     
  • Skrevet av: albaga
    2011-02-12 15:27
    Husk å fortell om en enkel ting per avsnitt
     
  • Skrevet av: Crazy Eyed Gamer93
    2011-02-12 18:11
    Beste spillet noensinne, dermed pasta!
     
  • Skrevet av: Predator
    2011-02-13 01:12
    Dark Brotherhood er da den beste guilden? Og minst like stor som de andre? Og du glemte å nevne Arena.

    En av de beste spillmotoroene? Hah, det kan du ikke mene? Gamebryo er utdatert og kjedelig. Kan ikke tro de ikke lagde en ny en til Fallout: New Vegas.
     
  • Skrevet av: bent_a
    2011-02-13 09:18
    Dette var en lang og fyldig anmeldelse, som er dette spillet verdig.
     
  • Skrevet av: raybalong
    2011-02-13 19:32
    litt i korteste laget?
     
  • Skrevet av: Kaminator
    2011-02-14 11:52
    :mrgreen ette var en fin fyldig anmeldelse, Dette spillet kan man ikke få nok av!
     
  • Skrevet av: kaliank
    2011-02-14 11:56
    takk for kommentarene
    Sorry ser nå at jeg glemte en del med spillet og skrive feil, men skreiv litt i farta på ipod og dette er min første anmeldelse.

    Og spillmotoren brukes faktisk i FNV
     
  • Skrevet av: Ollimolli
    2011-02-14 12:49
    Et sånt pro tips er å skrive anmeldelser når du har tid til det
     
  • Skrevet av: kvidogbleg
    2011-02-15 16:46
    Greit og konsist, og jeg er utrolig enig i karakteren.
     
 
Min karakter:10/10
40 medlemsanmeldelser
Samlet karakter:9.8/10
Info
Poll Hvilket spill gleder du deg mest til i høst?
  • 1% Risen 3: Titan Lords
  • 2% Tales of Xillia 2
  • 13% Destiny
  • 0% NHL 15
  • 2% Hyrule Warriors
  • 2% FIFA 15
  • 0% Forza Horizon 2
  • 2% Drømmefall Kapitler: Episode 1
  • 1% Hotline Miami 2: Wrong Number
  • 2% Alien: Isolation
  • 20% Super Smash Bros. for 3DS/Wii U
  • 4% Middle-Earth: Shadow of Mordor
  • 2% Driveclub
  • 5% Dragon Age: Inquisition
  • 3% The Evil Within
  • 2% Evolve
  • 0% Battlefield: Hardline
  • 2% Civilization: Beyond Earth
  • 0% Sunset Overdrive
  • 9% Assassin's Creed: Unity
  • 0% Bayonetta 2
  • 2% Call of Duty: Advanced Warfare
  • 4% Halo: The Master Chief Collection
  • 10% Far Cry 4
  • 2% Project CARS
  • 2% Little Big Planet 3
  • 0% Assassin's Creed: Comet
  • 0% The Last of Us PS4
  • 9% Noe HELT annet, selvfølgelig!
Resultat

USERTV

Sortering: Siste / Mest viste / Mest kommenterte








0
Dead ragdolls dances to Boom Boom Boom

Dead ragdolls dances to Boom Boom Boom

av Emil_Nissen

Er specielt tilfreds med den flotte opstilling nazisterne til sidst i videoen har øvet sig på i ugevis. 5 på stribe - ikke dårlig. ...Er lidt i tvivl om at videoen overtræder copyrights med musikken. Så må en Mod lige skrive. :)





0
P.T

P.T

av AkaDea

Lite egeninspelad gameplay från skräck teasern P.T kanske sitter fint? Givetvis ska du inte se detta klippet om du har tänk att spela det själv. Enjoy


0
P.T Gameplay

P.T Gameplay

av AkaDea

Lite egeninspelad gameplay från skräck teasern P.T kanske sitter fint? Givetvis ska du inte se detta klippet om du har tänk att spela det själv. Enjoy!




1
CSGO - Hyggen i beat mode

CSGO - Hyggen i beat mode

av Hyggen76

Jeg er virkelig i beast mode i det her game, for jeg får da et par kills :-D Den er renderet i 720p, da det er min første videoher på siden, så ville jeg lige se hvordan det fungerede :-D


0
The Last Of Us Remastered - Bloater insanity!!

The Last Of Us Remastered - Bloater insanity!!

av P-Dude

Den første bloateren i spillet, har spillt gjennom før på på PS3, men dette første møtet på PS4 ble ganske interessant. Var i photo mode for å ta et kult bilde, men var ganske dust gjort fant jeg ut, fikk sinnsykt lav health under hele fighten og er egentlig et mirakel at jeg klarte meg så lenge...



BETA +