Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Medlemsinnlogging






Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
FacebookFacebook
Medlemsanmeldelse

The Elder Scrolls IV: Oblivion

Skrevet av: kaliank   2011-02-12

Dette er nummer 4 i The Elder Scrolls serien (TES) og har en av de beste spill motorene som er laget (det finnes bedre). Den er blant annet brukt i både Fallout 3 og i Fallout New Vegas. Det er Bethesda som står bak, med et sammarbeid med 2K.

Spillet skjer i en verden som heter Tamriel, men ikke i hele verdenen sånn som i daggerfall. Du er en person som kommer til å redde Cyrodiil fra det onde, og å få fred tilbake til hele Tamriel også. Det er også mange side quests og factions. De to største factionsa du kan joine er "Fighters Guild" og "Mages Guild. Men den morsomste etter min mening er "The Dark Brotherhood". Det er en guild for snikmordere. Mens "thieves guild" er mer utfordrende. Den siste er bare for moro, nemlig arena. I Imperial City kan du sloss som en gladiator i arenaen for å tjene penger og å få xp.

Før selve spillet starter lager du din egen karakter. Den kan være mann eller kvinne og du kan velge om den skal være en av 3 alver, 4 menneske raser eller de 3 monster klassene. Sener får du et stjerne tegn og en class f.eks fighter eller mage.

Spillet er langt, men morsomt hele veien og det er gjennomtengt. Det har grei grafikk for nådagens standard, men det kan stilles litt på. Det dårlige er at det ikke alltid er lett å finne ting og vis du dreper feil person kan du enten ikke kjøpe ting av han og en quest kan være ødelagt. Men alt i alt er The Elder Scrolls IV Oblivion en fantastisk spill og det blir bare bedre med utvidelsene shivering isles og knights of the nine, og flere andre mods laget av spillere og Bethseda. Jeg anbefaler dette spillet og håper alle prøver det en eller annen gang, før Skyrim kommer ut.

Kommentere tekst

For å diskutere må du være innlogget. Om du ikke er medlem ennå - bli medlem nå!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


Kommentarer
  • Skrevet av: Ollimolli
    2011-02-12 14:24
    Det var kanskje litt mange skrivefeil... Jeg anbefaler å skrive inn anmeldelsen på word så slipper du det
     
  • Skrevet av: albaga
    2011-02-12 15:27
    Husk å fortell om en enkel ting per avsnitt
     
  • Skrevet av: Crazy Eyed Gamer93
    2011-02-12 18:11
    Beste spillet noensinne, dermed pasta!
     
  • Skrevet av: Predator
    2011-02-13 01:12
    Dark Brotherhood er da den beste guilden? Og minst like stor som de andre? Og du glemte å nevne Arena.

    En av de beste spillmotoroene? Hah, det kan du ikke mene? Gamebryo er utdatert og kjedelig. Kan ikke tro de ikke lagde en ny en til Fallout: New Vegas.
     
  • Skrevet av: bent_a
    2011-02-13 09:18
    Dette var en lang og fyldig anmeldelse, som er dette spillet verdig.
     
  • Skrevet av: raybalong
    2011-02-13 19:32
    litt i korteste laget?
     
  • Skrevet av: Kaminator
    2011-02-14 11:52
    :mrgreen ette var en fin fyldig anmeldelse, Dette spillet kan man ikke få nok av!
     
  • Skrevet av: kaliank
    2011-02-14 11:56
    takk for kommentarene
    Sorry ser nå at jeg glemte en del med spillet og skrive feil, men skreiv litt i farta på ipod og dette er min første anmeldelse.

    Og spillmotoren brukes faktisk i FNV
     
  • Skrevet av: Ollimolli
    2011-02-14 12:49
    Et sånt pro tips er å skrive anmeldelser når du har tid til det
     
  • Skrevet av: kvidogbleg
    2011-02-15 16:46
    Greit og konsist, og jeg er utrolig enig i karakteren.
     
 
Min karakter:10/10
40 medlemsanmeldelser
Samlet karakter:9.8/10
Info
Poll Hva er viktigst for deg når du skal kjøpe et nytt spill?
  • 1% Grafikken og lyden
  • 29% Holdbarheten
  • 34% Historien
  • 5% Flerspilleren
  • 27% Enspilleren
  • 2% Kontrollene
  • 3% Prisen
Resultat

USERTV

Sortering: Siste / Mest viste / Mest kommenterte


0
How to get 5 millions in one minute!!!

How to get 5 millions in one minute!!!

av AG Jati

Okej, videon är bara suddig och jobbig. Så jag förklarar det här under istället: 1) Installera inte dem senaste patcherna för spelet. Då kommer inte glitchet att fungera, 2) Du behöver en cup(Ibiza Cup eller Hawaii Cup) tillgänglig. 3) Du måste ha alla tävlingar på guld. 4) Välj valfri Speed-tävling. 5) Sluta på sista plats. 6) Kamma hem 5.000.000 8) Repetera om och om igen tills du känner att du har tillräckligt med stålar. 7) Slösa bort dem på vad fasen du vill!





0
DGF søger folk

DGF søger folk

av DGF_Danish_Ice

Dette er et klip fra en af vores aftner, kig ind på vores side for at se mere. www.danishgameforce.dk



0
Battlefield 2 [PC] | Testar online via GameRanger

Battlefield 2 [PC] | Testar online via GameRanger

av zedk8

Eftersom GameSpy servrarna är nere så går det utmärkt att skapa ett konto på GameRanger och spela online via det programmet. (Tror att det var GameSpy som höll igång BF2 servrarna men är osäker). Spelar på Wake Island 2007 kartan som kines. (C) Digital Illusion, EA Games.







0
Surprise!

Surprise!

av Imperial scout

After having been harassed by a certain alien for two missions in a row, I thought I was going to be safe. I was wrong.