Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Killzone 3

Skrevet av: Zyrocz   2011-03-13

Jeg har vært en kjempestor fan av alle spill som Sony har gitt ut de siste årene til PS3, men nå er det sLutt.

KillzOne 3 starter med å spoiLe halve spillet, dette gjør at det føles meningsløst å spille gjennom halvparten av det. Med tanke på at sPillet er ganske koRt, 4 timer!, til å begynne med er ikke dette en bra ting.

HistOrien handler om en gangster som er stuck på en planet fylt av mange aliens i uniformer. Hovedpersonen har bare en venn som han liker å kose med og ved hjelp av han dreper de mange aliens med maskinguner. Historien inneholder mange filmer, noe som hadde vært veldig Bra om det hadde vært en fiLm jeg hadde kjøpt og ikke Et spill. Den er helt grei Med andre ord.

Gameplayet handler om å skyte aliens med våpen når du gjemmer deg bak teammatesa dine. Spillet har dessverre en irriterende Feil som KAne & Lynch 2 hadde, du blir ofte truffet i hodet når du gjemmer deG bak cover fordi personen stikker alltid hode Opp. Ganske kjedelig og lineærT gameplay?

Lyden i Spillet er ganske kul, men det er mange høye pipelyder av granater som er irriterende, istedenfor å si "bang" ser de "bip", lite kult.

Alt i alt gir je gspillet 3/10 fordi det ikke inneholder mange fine farger og fordi det er kort. Onlinedelen er også lite artig.

Sorry fr skrivefeil, hadde ikke word tilgjengelig.

Historie: 5/10
Farger: 2/10
Lyd: 4/10
Våpen: 2/10

Medlemsanmeldelser9
Samlet karakter: 7.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10