Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Motorstorm: Apocalypse

Dette bilspillet byr på vilt og overdrevent billøp du mest sannsynligvis ikke har sett før. Her faller bygninger ned og bakken ødelegges av jordskjelv, samtidig som du kjører om kapp med 16 andre i en vanvittig fart.

Spillet byr på 13 ulike biltyper, en hel haug med ulike baner, men overfladisk historiedel som av og til er morsom. Det som gjør at du faktisk burde kjøpe dette spillet er på grunn av gleden du får av å spille det. Det er rett og slett fryktelig morsomt å kjøre en "buggy"-bil i et tempo som ville fått speedometernåla til mopeden din til å gå i sirkulasjon opptil flere ganger seg selv, samtidig som veien faller fra hverandre. For i "The City", som byen blir kalt, oppstår det jordskjelv i ny og ne. Det gjorde at innbyggerne evakuerte, men du og bilgjengen din ble igjen for å kappkjøre.

Teksturen og det grafiske er kanskje ikke det beste, men bildet flyter elegant uten noen form for hakking noe som er alfa og omega i et bilspill. Motorstorm Apocalypse skinner også ved sitt eksepsjonelle bruk av 3D, som for første gang fungerer ypperlig i et spill.

Utviklerne av Motorstorm har tenkt nytt og friskt med dette spillet. Banedesignet er tøft og originalt, og du kan dele opp skjermen i fire for å spille lokalt sammen med vennene dine. Det er en sikker vinner.

Motorstom Apocalypse er et av det morsomste og beste bilspillet ute på markedet.

Samlet karakter: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10