Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

WWE All Stars

Skrevet av: ad0132   2011-04-10

WWE- All Stars
Er du lei av all realismen i Smackdown! Vs Raw serien? Da er All Stars spillet for deg!

Du vet hvordan det pleier å se ut: Et par svette karer som kaster hverandre rundt om kring i ringen og denger løs på hverandre. Og det er vel egentlig det som skjer i All Stars også, bare at karene ser ut som de nettopp har tatt en altfor stor dose med steroider. De kan hoppe flere meter rett opp i lufta eller sveve bortover ringen, dette er med andre ord ikke spillet for de som liker realisme.

Kontrollene minner mest om et slåssespill, du har sterke og svake slag pluss sterke og svake grep. Fra de sterke og svake grepene kan du bytte stilling til for eksempel en headlock. Det er fire stillinger å gjøre grep fra, og på hver av de stillingene kan du gjøre fire grep. Altså har hver superstjerne 12 grep til rådighet. Dette høres kanskje litt innviklet ut, men du kommer fort inn i det. Noe av det morsomste er alle komboene du kan utføre. Du kan bytte mellom grep og slag for maksimal skade og utførelse.

Noen ting gjør faktisk All Stars mye bedre enn SvR-serien. Det er mye bedre balansering mellom superstjernene, dette kommer av at wrestlerne er delt opp i fire klasser: Grapplers har evnen til å utføre avanserte grep i rekkefølge og gjøre et ekstra kraftig grep. Strikers kan lenke sammen slag lettere enn andre og lade opp et ekstra kraftig slag som sender motstanderen flygende gjennom ringen. Akrobater er raskere enn de andre klassene og kan lettere utføre luftangrep. Big men er den kraftigste klassen og kan faktisk slå fiendene så hardt i matten at de spretter tre meter opp i luften.

Du kan Utføre Signaturangrep ved å trykke på A+X eller B+Y, hver superstjerne har i hvertfall to signaturangrep, men noen kan også ha opptil fem.
Avslutningsangrep utføres ved å trykke på Lb + Rb, du kan holde inn knappene for å utføre det med en gang (Men bare hvis motstanderen er groggy) eller trykke på de for å lagre det til senere.
Alle store angrep ser utrolig kule ut, ikke bare er det neon lys overalt, det er også neonlys, sakte film og sjokkbølger når angrepet treffer.

Grafikken er veldig tegneserielignende og wretslerne ser ut som actionfigurer av seg selv. Animasjonene flyter veldig bra selv om noen ting ser litt rart ut. All Stars er dessuten veldig flink med lysbruken, når en wrestler er sårbar lyser han rødt, mens når man utfører et signaturgrep lyser det blått av deg.

Kommentatorene er til stede og for første gang på flere måneder er vi blitt kvitt Michael Cole. Her er det gode gamle JR og Jerry "The king" Lawler som styrer skuta. De gjør en helt ok jobb, men føles veldig mekaniske og gjentar seg selv veldig fort. Resten av lydbildet er ikke noe å klage på, her får vi nye og gamle wrestlingsanger, et gira publikum og stemmeskuespill fra Shawn Michaels, Trippel H, Undertaker og Randy Orton.

Så var det over til spillbarheten da: Det er ikke så mange kamptyper å velge mellom, her har du vanlig 1v1 samt Fatal 4 way, tripple threat, tornado tag, exstreme rules og steel cage. Alle føles litt for like, bortsett fra Steel cage.
Moduser er det litt knapt med, her har du Fantasy Warfare og Path of champions.
I Fantasy Warfare får du kamper mellom legender og nåværende stjerner, de kjemper ikke om titler men om ære. Du kan bestemme hvem som er Skottlands stolthet i en kamp mellom Drew Mcintyre mot Roddy Piper, eller bestemme hvem som er den beste rollemodellen i en kamp mellom CM punk og Stone Cold Steve Austin. Alle disse kampene introduseres ved en filmsnutt som viser noen av høydepunktene til begge superstjernene. Dette vil nok glede mange nye og gamle wrestlingfans.

Path of champions er litt som Road to Wrestlemania i SvR. Her utfordrer du Undertaker, Randy Orton eller DX og kjemper deg gjennom ti kamper for å få kloa i dem. Dette er faktisk ganske kjedelig, særlig siden alt du får for det er et nytt kostyme til wrestleren du brukte. Dette betyr at hvis du vil ha kloa i alle kostymene må du spille gjennom rundt 300 kamper.

Du har 30 wrestlere til rådighet, pluss Honky Tonky Man (som blir sluppet ut som gratis dlc om noen dager). Dette føles litt lite når det nyeste SvR spillet har over 70 wrestlere. Men til gjengjeld får du i All Stars servert alt fra Sheamus til Eddie Gurrero, til Jack Swagger til Sgt. Slaughter.

DOM:
Alt i alt er All Stars en frisk pust i wrestlingspill sjangeren. Det er overdrevent, voldsomt og ikke minst underholdene. Kjernen er solid og utførelsen er sterk. Men dessverre er det litt lite variasjon i det hele.

+ Gøy, kule brytere, Fantasy warfare, overdrevent som fa#*

- Litt få wrestlere, lite variasjon, JR og King er litt slappe, vanskelig og få tak i alle kostymene.

7/10: Et bra spill, men med mye forbedringspotensiale.

Samlet karakter: 7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10