Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Battlefield: Bad Company 2

Det svenske spillutviklings firmaet DICE er kjent for mange spill som for eksempel Mirrors Edge som kom i 2008 til Ps3, XboX 360 og pc, og spillet Midtown Madness som kom i 2003. Det de er mest kjent for er serien Battlefield serien. Det første Battlefield spillet som kom ut var Battlefield 1942 som det er kommet en etterfølger på nå som heter Battlefield 1943. Battlefield har bare hatt suksess på pc, så kom Battlefield Modern Combat, men det var en skuffelse. Nå er Battlefield tilbake på konsollene og de har allerede laget Battlefield Bad Company, og nå har vi oppfølgeren som jeg skal anmelde. You are in Bad Company now !

Firkløveren er tilbake, og nå går det dypere en noensinne!
Nå er den kjente firkløveren Bad Company tilbake. Preston Marlowe, Terrance Sweetwater, George Haggard JR, og "Sarge" Samuel Redford er medlemmene i Bad Company. Redford venter en etterlengtet pensjon, som han gikk i hele forgjengeren å snakket om, og han skal endelig på sitt siste oppdrag hvor de skal finne en forsvunnet soldat hvor ikke alt ender som de hadde håpet på. I dette spillet skal Bad Company jakte på en EMP eller Elektro Magnetisk Puls som er stor nok til å ta ut hele Amerika, og vet du hva? Det er akkurat hva de russiske soldatene har tenkt. I begynnelsen av spillet så finner du ut at det er ikke russerne som har laget EMPen, men det er Japanerne som laget den som forsvars mekanisme, men den var litt for kraftig så om den blir aktivert så tar den ut hele øya den befinner seg på. Det er deres jobb å stanse EMPen før den ødelegge USA.

Du skal igjennom flere forskjellige naturomgivelser. Tette regnskoger, varme ørkener, våte skoger, og kalde fjell så det lønner seg å komme litt forberedt. Uansett om jeg selv syntes at karriere modusen ble litt kjedelig i store mengder, så er det fortsatt en underholdene historie, og i tillegg går de mye dypere en hva de gjorde i forgjengere, pluss mye annet fakta får du nå vite unyttige fakta som for eksempel at Haggard er veldig glad i Dallas Cheerleaders fra Texas, og han ville ha gjerne reddet de for et kyss eller to fra hver eneste en han redder. Uansett syntes jeg at historiedelen her var et steg tilbake fra forgjengeren på grunn av litt ensformet historie, og veldig forutsigbar.

Sånn her skulle alle ha kunne ha gjort!
Grafikken i BFBC2 er egentlig veldig bra forhold til mange andre skytespill jeg har sett på denne tiden. Teksturene er veldig bra laget, og de burde være fornøyd, med dette. Selv har den beste grafikken noen irriterende feil som kanskje ikke engang alle ser som for eksempel at noen fiender når de blir "N00btuber" av meg så henger hodet imellom taket, andre etasje og første etasje. Ikke stort, men enda litt irriterende for de mest pirkete. Animasjonene er også herlige, og det er faktisk veldig morsomt å se på fiendene når de springer vekk fra meg når jeg kaster min granat. På utsiden og på innsiden er Battlefield Bad Company 2 sin grafikk et kunstverk, men jeg har leitet etter feil i grafikken, men jeg lover deg en ting: Du finner ikke mange her i spillet og det nærmeste en feil jeg har funnet er "Mr. Giraff".

Lyden er faktisk noe jeg har gledet meg til i hele spillet siden den herlige forgjengeren Battlefield Bad Company. Jeg skal love deg at jeg ikke ble skuffet av det heller, selv om du finner lite variasjon i stemmeskuespillet til BFBC2, men det har forbedret seg fra Battlefield Bad Company. Det er også lagt inn russisk eller noe sånt for at det ikke skal bli som rivalen Call of Duty som fiendene snakker engelsk til hverandre selv om de er russiske. Patetisk.

Mer og samle på
Nå kan du samle på våpen som du kan bruke når du vil i spillet, og jeg har selv i enspilleren favorisert meg i Sniper rifla, selv om jeg elsker maskingiverne i dette. Jeg har alltid likt våpen som sprayer, og jeg er alltid en eller annen person som mottar mye skudd i meg. Det er også en liten ting som er å samle på, eller ødelegge. Gullet fra eneren er byttet ut med radiosignal tårn, som det er en del av i dette spillet. Selv fant jeg 3-4 gjennom hele spillet, mens jeg fant en god del av våpnene jeg kunne finne.

Alpha!,Beta!,Charley!. Echo! Do you copy?
Flerspillerdelen, den mest favoriserte delen med dette spillet, denne delen pleier folk å droppe enspillerdelen for. Nå er det bedre patrulje valg, isteden som på forgjengeren hvor du ble plassert i en tilfeldig patrulje, som kan inneholde teamkillers som tok deg når de spawnet bak deg, så har de heller faktisk lagt til en del patruljer sånn at du kan komme på hvilken som helst patrulje du vil, utenom om de låser den da. Våpenutvalget er også noe for seg selv. Selv elsker jeg tanken på å kunne velge mellom så mange våpen og du kan endre det midt in i runden. Her er det delt fra Assault, Engineering, Medic, eller Recon. Og navnene i det sier seg selv hva din rolle i spillet er. Battlefield Bad Company 2 handler alt om samarbeid, og partnerskap. Det funker best med 3 andre venner, og Skype til dette spillet, hvor dere kjører 1 fra hver klasse.

Alt i alt er Bad Company 2 et fantastisk spill, med litt kort enspiller, men god flerspiller som lar deg gå i level helt opp til 50(?). Grafikken er fantastisk, og det samme er lyden, jeg selv har funnet dette spillet veldig underholdene, og jeg gikk gjennom enspilleren på Hard, men på flerspilleren så har jeg bare kommet meg opp til level 14-15, hvor jeg kjører Engineering, og Medic.

Delkarakterer

Grafikken får en 9/10 hos meg. Minus for litt bugs
Lyden får 9/10 hos meg. - Selv om det kan bli litt buggete her også
Gameplayet får 8/10 hos meg, litt stive kontroller til tider.
Holdbarheten får 9/10 hos meg, pga kort enspiller.

Venom

Medlemsanmeldelser14
Samlet karakter: 8.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10