Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Heavy Rain

Skrevet av: asad610   2011-05-12

Har du noen gang sett en film der hovedpersonen utforsker huset til en gal morder, og selv når hun burde stikke fortsetter hun inn i huset og ender opp med å bli tatt av galingen?

vel, no more. I Heavy Rain kan du i stor grad velge hva du vil gjøre. Det er en scene ganske lik den jeg beskrev ovenfor og jeg gikk ut så fort jeg fikk sjansen og sparte en del arbeid med å komme unna galingen.

Heavy Rain er et krim spill som går ut på å finne en morder som tar små gutter til fange og får dem til å drukne i reinvann etter 4-6 dager.

Du spiller som fire forskjellige hovedpersoner som i utgangspunktet ikke har noen ting med hverandre å gjøre, men som i spillets gang lærer seg å kjenne hverandre.

Den første hovedpersonen og kanskje den mest sentrale, er Ethan Mars, en mann som jeg ganske fort ble glad i, etter de tjue første minuttene skjer alt mulig med stakkaren og du skal fikse opp i deler av det.

Den andre hovedpersonen er Madison Paige, hu er en fotojournalist med insomnia, hu bor i byen og har stadig mareritt, hu kommer inn i historien da hu møter Ethan Mars på et hotel.

Den tredje hovedpersonen er Scott Shelby en pensjonert Politietterforsker og nå en privatdetektiv, han har blitt ansatt av ett av ofrenes foreldre til å finne morderen.

den siste hovedpersonen er agent Norman Jayden, en FBI etterforsker og narkoman, han har et par briller som lar han se spor ganske mye lettere enn en vanlig person.

Det eneste som kan måle seg med storyen på dette spillet er grafikken. Storyen kan i veldig stor grad bøyes etter hvilke valg du tar, og selv om du lar en eller fler av hovedkarakterene dø, vil storyen fortsette uten dem. Selvfølgelig ikke uten konsekvenser!

Jeg elsket dette spillet, fra start til slutt. alt fra grafikken til stemmeskuespillet. Jeg må innrømme at jeg felte mer enn èn tåre iløpet av spillets gang. Heavy Rain er absolutt anbefalt av meg og det fortjener absolutt top karakter!

Lyd: 10
Grafikk: 10
Gameplay: 10
Holdbarhet: 9

Medlemsanmeldelser12
Samlet karakter: 8.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10