Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Portal 2

Hallo denne anmeldelsen er tom for spoilere. I dette spillet er du tilbake i Apeture science etter og bli dratt tilbake av en robot. Du er i et slags avslapnings senter i uante år til du møter en robot som heter Wheatley.

Snart finner du en ASHPD eller apeture science handheld portal device som skyter ut to portaler en oransje og en blå så her må du bruke hue ditt ikkje sikte på alt som beveger seg sann som call of duty. Du må hoppe ned i en portal og gravitasjonen skyter deg ut av den du kommer ut av altså speedy thing goes in speedy thing goes out.

Grafikken synest jeg veldig deataljert og unik. Apeture ser veldig ødelagt og rustent ut. Gåtene er djevelsk vanskelige i slutten og du føler deg ganske enkelt idiot når du finner løsningen. Humoren er verdt og nevne også full av sarkasme er enklest og si med Wheatley som tar stor ære for. Andre som du kan nevne er GLaDOS den ondskapsfulle men latterlige roboten som styrer apeture, Cave johnson er også rik på humor men jeg skal ikke spolere historien. Portal 2 kommer også med en co-op del som jeg ikke enda har prøvd fordi jeg ikke har prøvd enda.

Spillet
har ikkje så stor gjenspillings verdi bortsett fra achivments og humor. Men vis du venter litt glemmer du nok gåtene. Dei hardtjente pengane mine var definitivt verdt det så the cake is defenitley not a lie. Spillet er kanskje ikkje verdens lengste men definitvit et av årets eller historiens beste.

Mussiken er robotisk og futuristisk og passer til miljøene.


+ Graffiken, Portalene, Humoren , Mussiken, Vanskelige gåter til tider, Godt utvalg karakterer og fantastisk skuespill.

- Litt kort og ømmm ingenting mer nevneverdig.

Samlet karakter: 8.6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10