Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Infamous 2

Skrevet av: albaga   2011-06-11

For meg har alltid superhelter som Spider-Man og Superman hvert litt kjedelige, men det endret seg da inFamous 2 kom ut, for det endret alt. Cole McGrath er min nye favoritt helt. inFamous var meget bra spill med få negative sider, men hva med inFamous 2? Oppfølgeren tar et steg framover.

Spillet er bare på PS3.

Advarsel spoiler!

Du styrer Cole McGrath med elektiske krefter altså ikke en vanlig person. Cole har ikke det samme fjeset, som før noe jeg ikke vet hvorfor, men han er fremdles like kul. Han har med seg vennen sin Zeke, Nix og en agent som heter Kuo. Sammen må de finne en måte for å drepe "The Beast" på. Cole er den eneste som kan klare å slå beiste, men for å klare det må han bruke noe som heter RFI. En liten greie som suger alt kraften far deg. For å kunne bruke den må Cole finne 7/6 Blast Cores, for de gir kan krefter nok til å bruke RFI. Det er ikke så enkelt heller siden Millita er i byen "New Marais" der du befinner deg etter at Emire City ble spengt i luften.

Akkurat som i forrige inFamous så kan du velge om du vil gjøre dårlige eller gode handlinger. Gjør du dårlige så vil folk hate deg, og slå deg, men vis du gjør gode handlinger hjelper de deg. Egentlig ville jeg prøve å være slem, men jeg fikk litt dårlig samvittighet. Det samme med oppdragene der du må velge det gode oppdragte(blå) eller det slemme(rød). Oppdragene er veldig gode kanskje bedre enn forgjenger. Spillet byr i alle fall på mange av de.

Det er ikke bare story oppdrag, men også side oppdrag som gjør spillet enda bedre. Det er mange side oppdrag i spillet, og selv så prøve jeg å få god karma i løpet av de side oppdragene. Du kan også få tak i andre spesielle ting eller deaktivere bomber, for å få god karma. Vis du vil få nye trisk så må du spille story mode, som også hjelper deg med å få tak i trophier. Det neste som var litt skuffende med histore oppdragene gjentok seg. Et eksempel på det er når du skal velge Kuo`s plan eller Nix sin. Det kommer ca. 3 sånne, men synes oppdragene er gode da.

Det er alltid gøy å lære noe nytt i inFamous 2 altså nye triks. Når du starter spillet så lærer du bare å hoppe og skyte elektiske ballet ut a hendene dine. Noe som er nytt i spillet er "The Amp. Zeke lagde den til Cole som at Cole kan buke den til nærkamp mot fiender. Du lærer nye triks med den, og du kan bruke den både i slowmoshen, og fart. Ikke vær redd for at du miester den eller noe heller, fordi Cole alltd har den i ryggen akkurat, som bagen han hadde i forgjengern. Så jo flere ting du lærer jo sterkere blir du.

Grafikken derimot er like bra som den var i enern. Elektrisiten er nydelig å se på i mens du banker noen fiender. Jeg stoppet også på taker for å se på hvordan havet så ut. Det var ikke så verst syn bare synd at ikke Cole tåler vann. Grafikken er altså bra ette min mening.

Lyden skuffer heller ikke. Gode stemmeskuespill heile veien, selv om jeg savner stemmen til den gamle Cole. Og høre folk skrike på gata, fieder skyte, jeg bruke elektisitet er jo realistisk, og det hørtes godt ut også. Lyden er ganske bra.

Når det kommer til fiendene er jeg imponert. Jo lengre du kommer i spillet jo sterke fiender får du, men også nye fiender somer større. Du blir jo også sterkere som gjør det enklere, men 50 fiender på en gang det er noe ille det. På noen må du bruke elektisk granat(helst de store) og på noen må du brule The Pam. Så jeg er ganske overrasket om hvor sterke fiende var, men jeg fullføre i alle fall spillet. Det går an å velge vanskelighetsgrad, men det finnes ikke noe meny bortsett fra start knappen.

Det kuleste med inFamous 2 var Online delen noe ikke enern hadde. Du kan spille andre sine baner, og ranke det altså gi de stjerner eller lage noen selv. Når du lager et oppdrag selv burde du vær lit kreavtiv, for da blir du berømt på online delen, og folk vil spille mer av dine baner. Du kan velge hvor fiende skal stå, hvor i byen oppdraget skal skje, osv. Dette gjør spillet kjempebra! Forvent å bruke 12 timer på story oppdragene, og enda mer vis du vil gjøre sideoppdragene/lage baner. Kanskje du vil få tak i trophis også. Akkurat som i GTA spill og inFamous 1 så får du muligheten til å gå fritt i byen.

+: Flere oppdrag enn før, god grafikk, god lyd, mye å gjøre, god lengde, ufordrende gode stemmeskuspill, og nye krefter.

-: Noen av oppdragene er kjedelig, og gjentar seg føler jeg....

Konklusjon:

InFamous 2 overgår oppfølgern med et hakk. Utviklerne har gjort en god jobb med oppdragene, og actonsekvensene var veldig gode. Å være ern helt er ikke noe kjedleig i alle fall ikke når du ar elektrisk krefter. Dette spillet var ikke noe skuffende. Jeg hadde det gøy mer enn jeg har hatt med andre superhelt spill. Alt i alt et fantastisk spill!

Samlet karakter: 8.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10