Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Call of Duty: Black Ops

Skrevet av: Zeit   2011-06-27

Inne i bilen sitter en gutt, fjortis, CoD gal og klar for action, han blir sluppet utenfor senter ingangen og tar bena fatt til game. Inne i butikken står en liten mann, skallet og forvirret, gutten spør etter Black ops, samme gjør lille broren hans. De går ut med Black ops fornøyd og setter seg i bilen. 7 minutter senere river gutten av plastikken og og setter Cd'en inn i utleseren og venter på at xboxen skal lese spillet. Riktig nok kom det med en gang og det er i gang.

Stor slått opening med treyarch og activision er det første du tenker på, når det gjelder black ops. 2 års aktuelle treyarch gjorde en super jobb når de leverte av Call of Duty: World at War for første gang, det var deres comeback etter 2 år. Infinity Ward hadde satt seg i spissen med en legendarisk forsyning av action når det gjalt Modern Warfare 1 og treyarch ville satse på noe nytt. Ut av skapet og inn i rommet sto treyarch på E3 og annonserte Black Ops. Presantøren prøvde å få spille til å virke realistisk nok ved å late som han levde seg inn i vietnam krigen, men men. Det er ikke noe mer å snakke om.

Call of Duty: Black Ops har vært aktuelt nå og flere millioner mennesker over hele verden har satt seg ned i godstolen for å spille dette action fylte eventyret, men tok vi vietnam krigen forgitt?. Black Ops introduserer deg til
Alex Mason. En vågal militær veteran som søker etter hevn på hans fiender. Enheten du introduseres til kalles SOG: Studies and operation group. Du kaster deg ut i de frodige vietnam junglene med seksti-talls musikk på bånn gass. Men, det er ikke bare vietnam som gjelder, det er også det som skjedde før det.

Hele historien til Black Ops dreier seg ett kjernekraftig våpen med navn "Nova 6". Dette våpenet lammer alle som blir utsatt for gassen og gir dem en form for ekkel hud og eksploderte øyne. man vet ikke sikkert, men man har trodd at Treyarch har prøvd å sette "Zombiene" deres som ett "ess i erme". Riktig nok så er ingen zombies involvert i singleplayer delen.

Men er det mer til black ops enn vi bare vet om, nei nemlig. Flerspiller delen. Flerspiller delen til Black Ops har slått record tall en noen andre Call of Duty spill når det kommer til flerspiller delen av spillet. Treyarch har satses alt på spillet og håper at de skal få inn flere selv om månedene har gått og spillet har mistet flere.

Grafisk sett så er Black Ops en perle, med mer en 60 bilder-per sekund så er rett å slett spillet fantastisk å se på, men man skal ikke se bort i fra at det har en få grafiske feil og kanskje litt som burde blitt justert. Ryktene har gått om at de brukte Call of duty 2 motoren, dette er noe vås.

Treyarch sier at de ville gjøre det enklere for fiender når de tok og introduserte oss til ett "Credit system", hvor du kjøper våpen og deler for din taktiske del.

Når det kommer til internet tilkobling vil jeg si at Black Ops er rene marerittet framfor Modern Warfare 2. Har du dårlig tilkobling har du dårlig tilkobling, jeg ville heller sittet å gjort ferdig singleplayer delen med dårlig internett enn å ha spilt zombies med bra tilkobling ovenfor noen folk jeg rett å slett ikke kjenner.

Men framfor en del detaljer så burde man si at Call of Duty: Black Ops, er en solid Call of duty tittel, men mister 3 poeng. Spillet kunne vært bedre og blitt oppdatert litt og kanskje fått litt flere våpen, host systemet litt sterkere og historien litt lenger.

Karakter: 7/10

Medlemsanmeldelser21
Samlet karakter: 7.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10