Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Battlefield: Bad Company 2

Battlefield Bad Company 2 var et etterlengtet spill hos mange. Ble det en flopp eller en stor suksess?

I Battlefield Bad Company 2 møter vi igjen soldatene Preston Marlowe, Terrance Sweetwater, George Haggard og Samuel Redford. Alle disse karakterene har særegne personligheter. Terrance Sweetwater "Sweets" er gruppas teknologi ekspert. George Haggard "Hags" elsker alt som smeller. Samuel redford "Sarge" er gruppas mest seriøse, og mest alvorlige. Preston Marlowe er gruppas ferskeste medlem. Han er personen du spiller som.

Selve handlingen utspiller seg rundt "The Black Weapon". Et mystisk våpen som utsletter alt rundt seg. Oppdragene er varierte og gode, og de utspiller seg i mange forskjellige omgivelser. Alt fra hetende ørken til iskalde snøsletter. Handlingen er ikke alt for komplisert eller dramatisk. Jeg føler heller ikke at det er et engasjerende driv i den. Til tross for dette løfter varierte og gode oppdrag handlingen opp.

I Battlefield Bad Company kunne man rive ned hus til kun skjelettet stod igjen. Dice har løftet denne funksjonen til nye høyder med en oppgradert versjon av forgjengerens spillmotor. Nå kan man nemlig jevne husene med jorden. Ødeleggelsene er allikevel litt "stive", man kan ikke ødelegge veggene på innsiden av bygningen. Når bygningen har fått et bestemt antall raketter mot seg kollapser det. Dette er et minus som ødelegger helhetsinntrykket. Områdene man spiller i er godt detaljerte. Enten det er en jungel, en ørken eller en by i ruiner er omgivelsene en fryd for øyet.
Animasjonene på menneskene ser og føles realistiske ut. Hvis man skyter en annen soldat detter han for eksempel realistisk ned trappa. Dette løfter opp helhetsuttrykket. Alt i alt er grafikken veldig god.

FPS spill legger nesten alltid mest vekt på flerspillerdelen. Bad Company 2 er intet unntak. Det er nemlig her spillet skinner best. I flerspillerdelen kan du velge mellom fire klasser: Assault, Engineer, Medic og Recon. Du kan selv velge hvilket våpen du vil bruke innenfor de forskjellige klassene. Kartene på flerspillerdelen er store og åpne. Med dette kan du spille mer taktisk, og kartene egner seg rett og slett bedre til skarpskyting enn andre FPS`er som hovedkonkurrenten Call Of Duty. Flerspilleren har også en rekke forskjellige moduser. Blant disse er:

Rush: Angripere og forsvarere. Angriperne skal ødelegge M-COM stasjonene, mens forsvarerne skal beskytte dem.

Conquest: To lag. Den som har erobret flest poster når tiden er ute, eller har eliminert alle motstanderne vinner.

Squad Death match: Fire små lag. Det laget som har flest poeng når tiden er ute vinner.

Ettersom kartene er såpass store er det ingenting som passer bedre enn å inkludere kjøretøy. Dette har Dice gjort. Du kan kjøre alt fra helikoptre til båter til stridsvogner. Flerspilleren er alt i alt den desidert beste delen av spillet.

Delkarakterer:

Grafikk: 8

Lyd: 8

Gameplay: 9

Holdbarhet: 9

+Flerspillerdelen, ødeleggbare omgivelser, humoren.

-Enspillerdelen lever ikke opp til flerspillerdelen.

Battlefield Bad Company 2 er et utrolig bra spill. Til tross for en uengasjerende historie spiller ikke dette noen rolle når oppdragene er gode og varierte. Flerspillerdelen er en klasse for seg selv. De store kartene åpner for så mange spillemuligheter. Ødeleggbare omgivelser er vel ikke en uting heller?
Alt i alt er Battlefield Bad Company 2 et kjempe spill. Det anbefales på det sterkeste.

Medlemsanmeldelser14
Samlet karakter: 8.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10