Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Ferrari Challenge

Ferrary Challenge.. Musikk i mine ører "challenge".
Spillet jeg elsker på grunn av så bra vanskelighetsgrad: Beginners-intermediate-expert-legende og så kjører du fra gamle ferrari til litt moderne altså til sån ca.2007-2008 eller mer.
Selvfølgeli unødvendig kortspill. Det jeg syntes var spesielt bra var at vis du gjør en feil i en svig kan du ha tapt helle spillet, kanske ikke på beginners og intermediate. Mest på expert og specielt på legende. Vis man ikke er så veldig god i spillet så kan du gå på "Tutorial" og bli lært av Tiff Needell eller kan du få hjelp av noe som kales "racing Line". Det hjelper deg når du skal bremse og kjøre på eller bare slipe gassen. Selom det står rød linje så kan du noen ganger bare kjøre. Altså "Racing line" hjelper deg, men ikke på den raskeste måten og får deg ikke til å vinne sånset bare at det blir lettere. Eller så kan du bare gjøre som jeg hjorde før bar "red line" som bare vises når du skal bremse eller slipe gassen.

Grafikken: Grafikken er ikke på det beste lage og ikke noe spesielt bra, men er ikke så dårlig heller. På veien ser grafikken ganske bra ut, men kune ha vært mye bedere selvfølgelig. Detaliene var heller ikke så bra sån passe, men alt i alt så er den vell litt bra grafikk.

Gmeplay og holdbarheten: Banene er veldig bra og lange de fleste ialfall.
Det er gøy å kjøre på banene og se at du er ikke den eneste som virkelig vil vinne. Det er også gøy å se at vær computer spiller har sin egen personlighet for å si det sån. Banene er også hentet fra virkeligheten. Holdbarheten er
sån passe. styringen er bra, men kune ha vært bedere.

Lyd og musikk: Lyden er ganske bra, men det er da bilene kræsjer at det ikke er så bra lyd.
Lyden er ganske bra da du hører ferrarien gi gass og da du hører jubel. Men lyden kune ha vært bedere. Musikken er ikke noe specielt bra den gjør egentlig bare spillet dårliger for det forstyrer. Så jeg har musikke av som gjør det så mye bedere for meg å spillet.

+: vanskelighetsgraden, Gamplay og Lyden

-: Musikken og grafikken, men ikke mye.

Grafikken: 6/10

Lyden: 8/10

Gameplay:9/10

Holdbarheten:8/10

Musikken: 3/10

Vanskelighetsgraden: 10/10

Konklusjon: Et veldig utfordrende spill, men føles noen ganger litt umulig ut da det begynner å bli litt lei av spillet. For spillere som liker bil spill og elsker utfordringer. Så det blir en svak 9/10

Samlet karakter: 5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10