Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Medlemsinnlogging






Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
FacebookFacebook
Medlemsanmeldelse

Dante's Inferno

Skrevet av: Crawling_Ninjabear   2011-09-13

Dante's inferno er et basert på det berømte episke diktet fra 1300-tallet skrevet av poeten Dante Alighieri. Diktet er kjent over hele verden som et av de beste skrevne verk gjennom historien.

Det samme kan ikke sies om dette spillet
Ok, først av alt skal vi se litt på helten vår. I diktet er Dante en poet som sliter seg vei igjennom helvete for å finne sin elskede Beatris.
I spillet er han en tempelridder som slakter demoner, fordømte sjeler og enorme bosser til du finner satan, slakter svinet og tar tilbake kjerringa di.(dette er ikke spoilers, plottet er så simpelt). Dante er generelt generisk, han er ikke så minneverdig og du glemmer fort stemmen og ansiktet hans.
Dante gir deg ikke særlig mye grunn til å bry deg om han og hans reise heller, han er ikke interresant eller sympatetisk. Dialogen er ikke mye å skryte av heller.
Han har en total mangel på inspirasjon, så når du ser han slakte demoner og rive dem i fillebiter, kjenner du ikke den tilfredsstillelsen man kjenner i, f.eks. Mortal Kombat.

Så klart, du kan ikke skrive en aneldelse av dante's inferno uten å nevne likheten til God of War serien. Det er nesten skamløst når man setter spillene i sammenligning. Mest fordi God of War nærmest perfeksjonerte hack and slash formelen. Med massive bossfights, brutale kamper og, så klart, Kratos, den sinteste gudeslaktern noensinne.
Grunnen til at God of War er bedre enn Dante's Inferno er at i God of War har mestret hack and slash sjangeren alerede. Dante's Inferno girer ned litt og har et slappere kampsystem, det er for eksempel bare et våpen, oppgraderinger er få og det har mindre oppfinnsomme quick-time events.

Men det er ikke bare dårlige ting ved spillet, det er mye nydelig artwork, grafikken er fotorealistisk, karakter modellene er skarpe, ansiktanimasjoner er veldig bra utført og level-design og fiender er oppfinnsome(for det meste) så man får virkelig følelsen at man er i helvete. Spillet har mange stilige flashbacks som er animert i brutalt blodig og holder ikke tilbake på sjokkerende bilder. Det funker overraskende mer enn hvis de bare lagde vanelige cutscenes.

Så det er alt jeg hadde å si om Dante's inferno. Det er ikke forferdelig, men det er ikke spektakulært heller. Så hvis du har blitt bortskjemt på Bayonetta og DMC - serien kommer ikke dette til å ta deg med storm. Men tro meg, dette fortjener virkelig 18-årsgrensen, det er nok sjokkerende bilder her som kan fa sjarte sjeler til å grine. Det ble nok litt mange referanser til God of War, men sånn er livet.

Pluss:
Desinget, grafikken og stemningen

Minus:
Quick time events og kampsystemet som er litt slapt.

Graffikk: 9
Gameplay: 7
Holdbarhet: 6
Lyd: 7

Kommentere tekst

For å diskutere må du være innlogget. Om du ikke er medlem ennå - bli medlem nå!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


Kommentarer
  • Skrevet av: Dump Truck
    2011-09-13 10:41
    Utrolig bra første anmeldelse, ble ordentlig imponert! Eneste jeg kan pirke litt på er at du kunne hatt litt mer på lyden, men det er bare småpirk.

    PS: Skriveleif på grafikk
     
  • Skrevet av: Diddreactor
    2011-09-13 10:46
    En bra anmeldelse, finner ikke mye jeg ville forandret på;) Enig i Karakteren 7
     
  • Skrevet av: 192
    2011-09-13 16:56
    Kjempefin anmeldelse! Virkelig imponert, ettersom dette er din første!

    Og velkommen til siden!!
     
  • Skrevet av: Lykkedragen
    2011-09-19 09:13
    Ble deprimert når jeg spilte dette....dante er en syk syk mann. Men er helt enig med karakteren;)

    Hele spillet er sykt, på en merkelig fasinerende måte, fortsett sånn;)
     
  • Skrevet av: Soraki
    2011-09-22 17:32
    En kort og god anmeldelse, og til å være din første er dette meget bra! Du har et godt språk og skriver stort sett bra, men enkelte steder har du noen rare formuleringerog skrivefeil, men slikt rister du av deg etterhvert som du skriver mer.

    Forøvrig burde du ta for deg flere aspekter ved spillet for at karaktersettingen din skal kunne rettferdiggjøres skikkelig. Du gir for eksempel holdbarheten 6, men nevner ikke hvor kort spillet er i teksten. Musikken, hvordan er den? På hvilken måte skiller dette seg fra God of War (f.eks). Slike temaer kan du skrive om, og du vil få en lenger, men ikke minst bedre anmeldelse.
     
  • Skrevet av: gnomely
    2011-09-25 20:13
    veldig bra anmeldelse^^

    selvom jeg liker spillet utrolig godt da

    men jeg liker *merk JEG, aka personlig mening*
    ikke at spillet blir sammenlignet med god of war.......uansett om du liker den ene bedre enn den andre....det er så mange som sammenligner det med god of war, å trekker spillet ned....fordi de liker gow bedre xD menmen

    bra anmeldelse :3 og realistisk..det var ikke 1/10 elr 10/10 anmeldelse
     
 
Min karakter:7/10
4 medlemsanmeldelser
Samlet karakter:7/10
Info
Poll Hvilket spill gleder du deg mest til i høst?
  • 0% Risen 3: Titan Lords
  • 0% Tales of Xillia 2
  • 9% Destiny
  • 0% NHL 15
  • 0% Hyrule Warriors
  • 5% FIFA 15
  • 0% Forza Horizon 2
  • 0% Drømmefall Kapitler: Episode 1
  • 0% Hotline Miami 2: Wrong Number
  • 0% Alien: Isolation
  • 32% Super Smash Bros. for 3DS/Wii U
  • 9% Middle-Earth: Shadow of Mordor
  • 5% Driveclub
  • 9% Dragon Age: Inquisition
  • 0% The Evil Within
  • 5% Evolve
  • 0% Battlefield: Hardline
  • 0% Civilization: Beyond Earth
  • 0% Sunset Overdrive
  • 9% Assassin's Creed: Unity
  • 0% Bayonetta 2
  • 5% Call of Duty: Advanced Warfare
  • 0% Halo: The Master Chief Collection
  • 9% Far Cry 4
  • 5% Project CARS
  • 0% Little Big Planet 3
  • 0% Assassin's Creed: Comet
  • 0% The Last of Us PS4
  • 0% Noe HELT annet, selvfølgelig!
Resultat

USERTV

Sortering: Siste / Mest viste / Mest kommenterte
0
Nordschleife / AC Cobra

Nordschleife / AC Cobra

Fenomenala moddar till Assetto Corsa: Nordschleife: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/wip-nordschleife-by-snoopy.9846/ Shelby Cobra: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/shelby-cobra-released-v0-1.955/ Real Head Motion: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/real-head-motion-0-7-9.4755/ VisorXForce: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/update-visorx-v2-4-and-visorxforce-v1-0-5-real-helmet-visor-app-internal-driver-view.8115/










0
Call of duty black ops 2 gameplay

Call of duty black ops 2 gameplay

Team Deathmatch on Slums, I managed to get 35-1 game Lyckades få en grym match på Slums i black ops 2. Matchen avslutades med 35-1


0
Battlefield 4

Battlefield 4

Lidlin räkäpää ammukset ja Lidlin riot shields :D








0
Sniper ProPain

Sniper ProPain

här är ett litet klipp med ett par sniper kills Search and Destroy


0
Sniper ProPain

Sniper ProPain

här är ett litet klipp med ett par sniper kills Search and Destroy


BETA +