Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Dante's Inferno

Dante's inferno er et basert på det berømte episke diktet fra 1300-tallet skrevet av poeten Dante Alighieri. Diktet er kjent over hele verden som et av de beste skrevne verk gjennom historien.

Det samme kan ikke sies om dette spillet
Ok, først av alt skal vi se litt på helten vår. I diktet er Dante en poet som sliter seg vei igjennom helvete for å finne sin elskede Beatris.
I spillet er han en tempelridder som slakter demoner, fordømte sjeler og enorme bosser til du finner satan, slakter svinet og tar tilbake kjerringa di.(dette er ikke spoilers, plottet er så simpelt). Dante er generelt generisk, han er ikke så minneverdig og du glemmer fort stemmen og ansiktet hans.
Dante gir deg ikke særlig mye grunn til å bry deg om han og hans reise heller, han er ikke interresant eller sympatetisk. Dialogen er ikke mye å skryte av heller.
Han har en total mangel på inspirasjon, så når du ser han slakte demoner og rive dem i fillebiter, kjenner du ikke den tilfredsstillelsen man kjenner i, f.eks. Mortal Kombat.

Så klart, du kan ikke skrive en aneldelse av dante's inferno uten å nevne likheten til God of War serien. Det er nesten skamløst når man setter spillene i sammenligning. Mest fordi God of War nærmest perfeksjonerte hack and slash formelen. Med massive bossfights, brutale kamper og, så klart, Kratos, den sinteste gudeslaktern noensinne.
Grunnen til at God of War er bedre enn Dante's Inferno er at i God of War har mestret hack and slash sjangeren alerede. Dante's Inferno girer ned litt og har et slappere kampsystem, det er for eksempel bare et våpen, oppgraderinger er få og det har mindre oppfinnsomme quick-time events.

Men det er ikke bare dårlige ting ved spillet, det er mye nydelig artwork, grafikken er fotorealistisk, karakter modellene er skarpe, ansiktanimasjoner er veldig bra utført og level-design og fiender er oppfinnsome(for det meste) så man får virkelig følelsen at man er i helvete. Spillet har mange stilige flashbacks som er animert i brutalt blodig og holder ikke tilbake på sjokkerende bilder. Det funker overraskende mer enn hvis de bare lagde vanelige cutscenes.

Så det er alt jeg hadde å si om Dante's inferno. Det er ikke forferdelig, men det er ikke spektakulært heller. Så hvis du har blitt bortskjemt på Bayonetta og DMC - serien kommer ikke dette til å ta deg med storm. Men tro meg, dette fortjener virkelig 18-årsgrensen, det er nok sjokkerende bilder her som kan fa sjarte sjeler til å grine. Det ble nok litt mange referanser til God of War, men sånn er livet.

Pluss:
Desinget, grafikken og stemningen

Minus:
Quick time events og kampsystemet som er litt slapt.

Graffikk: 9
Gameplay: 7
Holdbarhet: 6
Lyd: 7

Samlet karakter: 7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10