Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Shift 2: Unleashed

Vanskelig, men utrolig givende når du begynner å beherske gameplayet.

Å kjøre en fullt ut works-tuned Gallardo i full fart gjennom tunnelen i Monacco (Riviera) og holde farten oppe hele veien gir en magisk følelse å klare.

Dette er hverken Forza eller GT, men helt klart fetere enn noe annet i NFS serien. Noe EA også erkjenner ved å sette Shift først i tittelen.

Skal man ha et bilspill som lærer deg å kontrollere bilen i fart, kan dette helt klart anbefalles. Mørkekjøringen er hard, men like fullt givende.

De har også videreført Auto-Log, og har du ikke blitt hekta på leaderboards før, vil det å se alle vennene dine (som har spillet) sine rekorder - for deretter å slå de, sette deg i avhengighetsfella. Og når du er på toppen av vennelista, er det bare å bryne seg på de regionale leaderboardsene. For hvem sikler ikke etter å kunne kalle seg Norges beste? Eller hva med Skandinavias?

Det eneste som virkelig trekker ned, og som kan være virkelig irriterende, er de AI-styrte bilene/bots. For når du for n'te gang får underkjent tiden din pga en bot dytter deg ut av banen, er det lett å bli harm. For ikke å snakke om at de kjører inn i deg litt for enkelt, der hvor en vanlig bilfører ville sjekket sidespeilet før han/hun gir gass, så blåser botsene i Shift2 slikt plukk en lang marsj.

Alt i alt et fabelaktig moro bilspill, uten at jeg vil gå så langt som å kalle det en ren simulator.

Samlet karakter: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10