Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Dark Souls

La meg starte med og si en ting, Dark souls er et ekstremt vanskelig spill, så viss du er en den typen som ender opp med en ødelagt kontroll eller konsoll i veggen av ren frustrasjon så hold deg unna dette spillet.

Dette er fordi Utviklerne bak Dark Souls, From Software hyller old school spill, som pinet spillerne og straffet dem for deres tabber med og dø, dø, dø og dø. Til og med bak på coveret til Dark Souls advarer utviklerne med et stort slagord: PREPARE TO DIE!. Og die skal du jammen meg og, heldigvis kun i spillet foreløpig.


Dark souls er et av de beste spillene jeg har spilt i hele mitt liv. Grunnen er for Dark Souls som forgjengeren Demon Souls ( Ekstremt bra spill) er et smellvakker spill med lydporno musikk og variasjon. Du startet spillet som en fange i "Undead asylum". Klar eller ikke, så slåss du med en boss bare i starten av spillet.

Etter du klarer få deg vekk fra "undead asylum" er da spillet starter skikkelig. For spillere som spilte forgjengeren er dette som Nexus, hvor forskellige characters møtes. Men nok om det, noe som beroligerer flere veteraner av serien er nemlig Bonfires, Hva er bonfires spør du. Jo, nemlig checkpoints, og gud takke for checkpoints. For grunnen hvorfor demons souls (forgjengeren) var så vanskelig, ikke bare av reint umulige bosser og vanskelige fiender, men også for at du må starte helt på ny fra starten av banen når du ble tappet for liv.

Ikke senk skuldrene helt ennå. Dette gjør ikke ting lettere, bare mindre frustrerende. Videre ser vi at Dark souls er et vakkert spill av dimensjoner, fra høydetaljerte rustinger, våpen og omgivelser til drager og Kjemperiddere. Dette er et unikt spill som ikke kan sammenlignes med noen andre. Gjennom spillet møter du også hjelsomme characters som blacksmits, merchant og videre. Disse gode folka her hjelper deg med og oppgradere våpen, rustning og levle opp. Men som alt annet er ingenting gratis.

Sjeler vil være din pengeverdi. Sjeler plukker du opp av drepte fiender, jo tøffere fiender jo mer sjeler. Og tøffe fiender møter du OFTE, det er mange forskjellige fiender i spillet, mange, og alle har forskjellige angrep og krever forskellig taktikk. F.eks ser du Badass knighten under annmeldelsen, slike knights krever tålmodighet og taktikk ikke bare pløye deg gjennom dem. det fungerer absolutt ikke.

Det store med souls seriene er de intense gigantiske bossfights, du møter bosser som kamerat ikke kan rekke opp for og se fjeset engang, men sånne øyeblikk som dette er som gjør Dark Souls til en av de beste.


Sjeler bruker du også på og levle opp characteren din, kjøpe items, lære spells og I starten av spillet velger du hvilken character du vil ha. Det fins mange forkselllige alt fra Thief til magican. Jeg valgte det simpleste og kuleste, nemlig knight.

Rustning og våpen spiller også viktig rolle i spillet, det er her du må bruke hodet om hva du skal bruke sjelene dine på. Boss fights krever sterke våpen og kansje noen gang long-ranged våpen som pil og bue. Rustning er for å gjør mindre skade på livet ditt, men pass på både rustning og våpen kan bli ødelagt.

Og det er her Blacksmith kommer inn i bildet, BlackSmithen, eller flere blacksmiths møter du gjennom spillet. Og blacksmiths enkelt og greit kan fikse, oppgradere og selge til deg våpen.

Utviklerene ville ikke laget et umulig spill, men vil lage et spill der spillere virkelig får en følelse av triumf. Den følelsen av triumf som jeg ikkke har følt fra andre spill noensinne. Noe for at jeg hyller dette som et av tidenes beste og unike spill.

Ingen annmeldeser i verden kan vise hvordan dette spillet egentlig er av ord. Dette må spilles, Og må spilles snart som mulig. Du vil få en opplevelse uteon det vanlige.

Frustrasjon og anger vil komme inn i bildet, men dark souls tvinger deg og spille videre av enn eller anenn grunn. Dette er et must. Full pott fra meg.

"It is only stated in the ancient legends, that one day an undead shall be chosen"

Medlemsanmeldelser8
Samlet karakter: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10