Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Call of Duty: Modern Warfare 3

Da jeg våknet morgenen 8 november kl 07:12, bestemte jeg meg for å kjøpe MW3 etter skola. Jeg gikk på skola(kjedelig!) og da jeg satt meg i Volv'n og kjørte i 80 km/t opp på elkjøp på storsenteret på lagunen, var jeg helt i 100. Jeg trasket inn i butikken, og fant en kopi. Jeg gikk til kassen, og betalte kontant. Det kostet 599,- men jeg tenkte at jeg skulle bruke resten av bursdagspengene.

Jeg satt meg i bilen, og begynte å kjøre hjem. På anlegget hadde jeg rock, Foo Fighters. Jeg hadde på høyt volum; så høyt at jeg hører det godt, men ikke så høyt at man hører det ut av bilen. Da jeg endelig kom hjem, låste jeg opp døren og laget noe mat. Så var det klart for spilling.

Jeg stappet den blanke cd-plata i slotten, og spillet startet. Jeg logget inn med min xbox-ID, og var klar til å spille. Jeg skulle spille minst 2 timer, så jeg hadde med vann for å ikke bli tørst.

Skuffende nok var menyen heller dårlig. Jeg har ikke skaffet flatskjerm enda, så kvaliteten var laber. Jeg hadde forventet mer.

Jeg ble plutselig avbrutt av min far. Han stod i døren og sa at jeg måtte rydde rommet. Motvillig la jeg fra meg kontrolleren, og gjorde som han sa.
I den stille stund gikk det opp for meg at jeg ikke trengte å vise legitimasjon for å få spillet. Da jeg endelig fylte 18 år, ville jeg vise mitt legg mest mulig. Jeg er jo 18 år.

Da jeg omsider hadde ryddet og vasket, slo jeg på anlegget og dro opp kontrollen. Jeg var klar for blod og slikt.

Jeg så på klokken, ånei trening. Jeg skulle selvsagt på badminton. Ååå, mr Chu kom til å bli så sinna. Jeg slang på meg en shorts, og hev meg i bilen. Jeg brøt fartsgrensen opp til flere ganger, og ble nesten tatt.

Da jeg kom hjem var jeg så sliten at jeg gikk å la meg.

Medlemsanmeldelser6
Samlet karakter: 6.9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10