Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Lord of The Rings: The Third Age

Veldig underholdende, men litt teit at man ikke kan styre hovedpersonene i bøkene/filmene. Pluss det at hovedpersonene kan ALT! Kunne kanskje vært litt lengre, eller kanskje jeg bare er for flink.

Kampsystemer er sånn annen hver tur-greie. Det er et rollespill, med folk som ikke har noe med Ringenes Herre å gjøre. Du kan dessverre ikke velge utseende på karakterene dine. Det er seks forskjellige folk: en dverg med øks, en magiker - alv (som er overdrevent god), en jeger med bue, en soldat med sverd (som kan slå litt for mange ganger), enda en soldat (med spyd denne gangen, men han er elendig og dør med en gang) til slutt ei patetisk landsbydame med to økser (som også dør med en gang).

Alle angrepene (untatt vanelig angrep) er utrolig fancy. Jeg skyter en pil, og karakteren løfter buen sin, og det kommer grønt lys overalt i et eller annet merkelig mønster.

Etter at du har vunnet åpner du en ondskaps modus (evil mode). Dette er litt enkelt i begynnelsen, men blir vanskeligere (og gøyere siden du kan styre troll) etter hvert.

Spillet er underholdende, har grei grafikk (til ps2) og har et nokså godt kampsystem. Det er overdrevent mange våpen og utstyr, men dette bidrar jo til å gjøre det gøy.

Samlet karakter: 7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10