Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

FIFA 10

Fifa er et bra spil hvis man ikke blir fort frustrert, for spillet gjør lett det mann ikke hvil. man har lett for å bli forbanna.


Eks: hvis man skal sentre/skyte innen for 16 meteren, kan det henne at mannen skyter ut til siden for ingenting. hvis man hedder før motstanderen, dytter motspilleren oss vekk og de for frispark.

det er faktisk veldig bra grafikk til å være PS2 spill. men, det er noen ulemper, Eks: tribunen og de som sitter der ser ut som noen svevende prikker. Men det er av en grunn, det er ikke der vi skal fokusere.

Det positive er: det virker nokså ekte for man skal styre et lag som man gjør i virkeligheten (man skal kjøpe spillere, selge spillere, fikse stadionen for å få plass til flere tilskuere og masse mer. Man må klare å ha kontroll på pengene)

Negativt: det er litt lite spilling, for man må passe på gjøre andre ting som tar veldig lang tid. Eks: Passe spillerkontrakter, sende ut speideren slik at man kan kjøpe inn nye spillere og masse mer-

Grunnen for at jeg ga den en 5. er at det er god grafikk, det er et bra spill for de som har god tålmodighet etter min mening.

Samlet karakter: 7.6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10