Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Sly 3: Honor Among Thieves

Sly serien har ikke verdens beste grafikk, og er ikke voldelig heller. Det er uansett veldig gøy, litt lei av det nå. Spillet er litt barnslig siden alle karakterene er dyr, og det er tegnefilmaktig.

Spillet handler om en forbryter-vaskebjørn, fra en tyveslekt. Han har noen venner: skilpadden Bentley, og den rosa flodhesten Murray. Denne gjengen finner ut om familieformuen til Sly (vaskebjørnen) som befinner seg på en øy. Denne øya eies av en doktor, som vet om formuen, og prøver hele tiden å komme seg inn i hvelvet. I alle oppdragene samler de allierte til det endelige innbruddet på øya.

De tre hovedkarakternene (Sly, Murray og Benley) er de eneste du kan styre fritt i banene. Det er fem forskjellige brett på spillet. Hvert brett er sandkassebaner, og det er fullt av vakter, du kan drepe.

SLY COOPER
Sly har en gyllen, bøyd stav som våpen. Han er flink til å snike seg rundt, men ikke så veldig god til å sloss.
Han stjeler penger fra lommene til vakter, ved å lirke ut pengene av lommene deres

MURRAY
Murray har ikke et våpen, men er veldig sterk og kan slå. Hvis du slår i lufta gjøra han et fall-angrep.
Han stjeler penger ved å løfte dem i luften, og riste dem til penger flyr ut.

BENTLEY
Benley sitter i rullestol, og angriper ved å ta ut en stake fra rullestolen, og snurre. Bentley er elendig i nærkamp, men har massevis av teknologiske greier, som man kan kjøpe.
Han stjeler penger via en magnet i et fiskesnøre.

3D greia på Sly 3 er egentlig noe dritt. Vent, selve 3D greia alt i alt, er noe dritt. Det er irriterende og frustrerende(disse ordene betyr visst det samme).
På sly fungerer det ikke noe bra engang. Det ser ikke ut som om det kommer "ut av skjermen." Jeg anbefaler å ikke slå på 3D modusen (Eller 3Doptimaliseringsbrillene) for enkelte oppdrag, der du kan det.
Du får nye karakterer for hver bane du greier (ikke oppdrag). Disse kan dessverre bare brukes i oppdrag.

Samlet karakter: 8.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10