Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

God of War: Ghost of Sparta

Spillesuksessen God of War er en stor suksess siden det første spillet kom ut den 21.juni 2005. spillet handler om en kriger som heter Kratos som slåss mot monstre, guder og andre mytologiske vesener fra greskmytologi, myter og sagn. Det har kommet en del spill i serien, det nyest på PSP er God of War: Ghost of Sparta. Er dette et bra spill eller ikke?

I spillet møter igjen Kratos som huger seg i gjennom kentaurer, slange damer og store monstre for å finne den bort kommende broren sin Dimons. Etter en visjon seter Kratos på en reise til moren sin for å få svar på om broren han er i live.

GRAFIKK
PSP spill har ikke så høy grafikk nivå, men gjør det bra likevel. I Ghost of Sparta er grafikken ganske bra. Det er forskjell når du spiller og når det er video i spillet. På miljøene er det godt det detaljert og ganske bestemt på hvilke farger og form på brettet som utvikleren har brukt tid på.
Monstrene er ganske godt designet og detaljert med øyne, armer, bein, kropp, våpen, tenner, evner, og så videre.

LYD
Lydene er ganske bra og er godt samkjører med bildet.
Konkret og bra stemme bruk gjør historien bedre en det kunne være. Når du skal knerte et monster er det ganske god lyd for eksempel: lyden av sverdene som skjærer gjennom skrotten på et monster. Lyden av et monster skriker klar til angrep eller når du massakrer det.


GAMEPLAY
Oppsettet i spillet er som i får, bare litt forandret. Kontrollen fungerer ganske bra.
Du har to våpen du velger mellom tilslutt i spillet. Det er som de andre spillene i serien du samler opp evner og våpen oppover i spillet. Du velger evner ved D-paden. Opp, venstre og høyre- pil bruker du til å velge evner(kun tre evner) og pil ned velger du våpen. Du kan også gjøre noe kult med sverdene, vis du holder inn R så blir sverdene til ild brennende sverd.

MIN MENING
Det er det beste PSP-spillet jeg har spilt, synes jeg. det er ganske morsomt med alle de forskjellige monstrene du skal drepe. de styggeste monstrene er de kvinnelige monstrene i spillet.

KONKLUSJON
Så hva er har vi kommet frem til: God of War er et spill som passer til de som liker blod og gørr. Vis du skal ha God of War må du tåle å se blod. Det er en del nakenhet i spillet. Spillet har god kontroll. Bra lyd og fantastisk grafikk for PSP systemet.


KERAKTERER

GRAFIKK: 8/10
LYD: 7/10
HOLDBARHET: 6/10
GAMEPLAY: 8/10
HISTORIE:10/10

Karakter totalt. 8.9.

Samlet karakter: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10