Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Dirt 3

I bilspillsjangeren er det veldig variert innhold fra spill til spill. Det jeg liker med Dirt er at det er hvordan spillet er satt opp på, med en karriere du skal igjennom for å bli en annerkjent sjåfør, online løp og bare kjøre bil, alene eller med venner. I karriemodus er det noen forstyrrende elementer, som at agenter snakker viss vass etter hvert løp som jeg egentlig bare oppfatter som uinterresant og forstyrrende.
Men dette er ikke noe som kan tas i betraktning når man skal tenke over hva som er det viktigste i Dirt 3. Vanvittig grafikk som får deg til å føle deg som en ekte rallykjører, artig Gymkhana som går ut på å trikse og spinne med bilen, og så klart de underholdene racene du ikke slutter å leve deg inn i før de er helt ferdig.
Ikke bare grafikken er utrolig god på det siste tilskuddet til Dirt-serien. Lyden som hører med i hvert race kan fort bli blandet med lyden som kommer fra et ekte rallyrace, dette er så gjennomført bra at jeg lurer på om det er mulig å få noe bedre lyd i et bilspill. Også lyseffektene er overbevisende. Under de mørke kveldsracene i Kenya virker lyskasterne som ekte, og det er vel heller ikke mulig å få bedre til.
Alt i alt er dette et spill for deg som enten likte Dirt 2 veldig godt og vil ha noe av samme bare ganske oppgradert, eller om du har lyst på et bilspill med ekstremt høy klasse på grafikk og underholdning, som desidert er det beste rallyspillet.

Samlet karakter: 9.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10