LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      MEDLEMSANMELDELSE

      Dinosaur

      OK, til å begynne med vil jeg si: dette spillet er elendig. Hvis du hadde tenkt å kjøpe det så IKKE GJØR DET.
      Spillet baserer seg på filmen med samme navn. Du styrer en gjeng med dinosaurer (en blå iguanadon, en pteradon, og en ape). Karakterene har (selvfølgelig) spesielle egenskaper. Iguanadonen er sterk, og er best til å sloss. Pteradonen (hvis du ikke visste det) kan fly. Apen er liten, og kan klatre.

      Det er mulig å skifte mellom karakterene i banene på spillet. Du trenger selvsagt alle tre i banene for å komme forbi.
      Dinosaurene sier en kommentar når du skifter til dem, og siden det er mulig å skifte veldig fort kan du få dem til å si det raskt etter hverandre. Det er det eneste lyspunktet gjennom hele spillet.

      Grafikken er ganske skuffende,og du ser karakterene fra oven.
      Slossesystemet er alt for enkelt. Iguanen er allmektig, så når apekatten ikke kommer seg forbi, da sender jeg inn iguanen.
      Pteradonen er ikke noe god til å sloss, men flink til å få en oversikt over banen. Fulgen kan stupdykke som angrep, men det tar nesten ikke skade, og fulgen tåler nesten ingenting så det er alt for risikabelt.
      Aladar har to angrep: enten slå fienden i hjel med halen eller skamslå dem med hodet.
      Lemuren (Zini) kan kaste stein.

      Helten,iguanadonen Aladar, må flykte fra Lemurøya som Aladar har vokst opp på pga. en meteoritt . Egget hans ble tatt av en flygeøgle som mistet den på Lemurøya da han var liten.
      De klarer å flykte, og møter en iguanflokk som er på vandring. De blir med dem, og bli kjent med noen gamle dinosaurer som såvidt klarer å holde følge med resten av flokken. Flokken blir fulgt av noen blodtørstige carnataurer (ligner på T.rex, men mindre og med horn), som innhenter dem, men (selvsagt) klarer Aladar å drepe BEGGE carnataurene, og redde flokken.

      I banene kan du finne mange forskjellige greier som kan være nyttige. Du kan bruke f.eks brennende kometer, liv, flere typer liv og stein til Zini.
      Jeg har nesten aldri fått bruk for noe annet enn livene, og steinene.
      Den beste ekstratingen er spesialangrepsstein. Denne gjør det mulig for karakterene å gjøre et ultimat angrep(f.eks Aladar tramper i bakken, og slakter alt med luftbølgene).
      Stein finnes som oftes i steinblokker som Aladar kan knuse. En stein tar ikke like mye skade som Aladars angrep, men de kan kastes et stykke.

      Det er mange typer fiender. De første du møter er noen små patetiske øgler som Aladar enkelt slakter. Senere kommer det noen lett irriterende velociraptorer. Det tar litt tid, og liv å slakte dem. Det verste er albertosaurusene, og spinosaurene (som er på størrelse med en T.rex). Det som er veldig rart er at spinosauren er MINDRE enn carnataurene som var mindre enn spinosaurusene i virkeligheten (spinosaurer var faktisk større enn tyrannosaurer).
      Tilbake til at de var irriterende: disse dinosaurene er en liten helserisiko, men det er gøy (og effektivt) å hive stein på dem med Zini, for så å stikke og angripe igjen når den har gått lei.

      Alle banene er basert på at du må tenke litt for å gjennomføre dem. En av dem er til og med en dritlang labyrint som tar en evighet. Det er massevis av fallgroper der, så du kan plutselig falle ned i den sikre død.
      Av en eller annen mystisk grunn kan pteradonen ødelegge sånne fallgroper ved å stupe ned på dem,men den kan selvsagt ikke gjøre det på labyrinten.

      Grafikken kunne (som sagt) vært bedre, slossesystemet kunne ha vært litt mer utfordrende. Spillet kunne gjerne ha vært litt lengre, men bortsett fra det (og da er det ikke så mye igjen) var det greit.

      Samlet karakter: 3/10
      1
      2
      3
      4
      5
      6
      7
      8
      9
      10