Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Rage

Skrevet av: jules94   2012-01-31

Spillet begynner med en fantastisk intro med bilder av en komet på vandring mot jorda, det er en dame som snakker over en radio eller noe og kometen krasjer. Etter det starter du opp i noe de kaller en Ark, i den Arken du kommer ut av er du den eneste overlevende. Når du kommer ut av Arken minner det meg veldig mye om når du går ut av Vault 101 i Fallout 3 med det skarpe lyset, rolige musikken og et gigantisk wasteland så langt øyet kan se. Litt lengre ut i spillet møter du en gjeng kalt the Recistanse, disse menneskene er i mot the Authority som har makt i Rage universet. Det blir din jobb å knuse the Authority for å skape et nytt og bedre Wasteland.

Selve plottet i spillet er veldig nøye planlagt og jeg liker historien veldig godt, og de fleste oppdragene er actionfylte og kule.
Jeg liker også hvordan de har gjort sånn at å kjøre fra en plass til en annen morsomt, med fiender som følger etter deg som du får penger for å drepe.

Gameplayet er helt supert, det er bare noe ved å knuse skallen til mutanter og drepe store blekksprutmonster med rakettkaster som jeg elsker, oppdragene er fantastiske og sideoppdragene er ganske kule (litt for få).
Grafikken på spillet er veldig bra, men det er litt rendering-problemer noen plasser i spillet.
Lyden er også veldig bra, men de kunnet jobbet litt bedre med lipsyncing noen plasser. Det eneste jeg har problemer med i dette spillet er slutten, hvorfor må ID ta seg kjempe god tid på spillet når de skal rushe slutten på den måten, slutten gjorde til at spillet gikk fra å være en av de beste spill-opplevelse noen sinne til å være en skuffelse.
Har ikke spilt så alt for mye online, men ut av det jeg har prøvd så virker det ikke så veldig innteresant, det er bare racing, de skulle ha prøvd seg på litt FPS TDM eller noe.

Grafikk: Veldig detaljert og flott, noen bugs her og der. 9/10

Lyd: Bra lyd, litt dårlig sync. 9/10

gameplay: Morsomt spill med masse oppdrag og action. 9/10

holdbarhet: Helt klart et solid spill hvis du skal ha noe å kose deg med i lang tid. 10/10

plot: Veldig bra historie, typisk Bethesda. 10/10

slutt: Eneste som trekker, SKUFFA. 2/10

Samlet karakter: 7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10