Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

The Lord of the Rings Online

Lord of the Rings online

Har du noen gang sett på Ringens herre og tenkt at det hadde vært utrolig stilig om man kunne bli med ut i Tolkiens vidunderlige eventyr? Vel, du trenger ikke tenke på det lenger!

Lord of the rings online (lotro) The shadow of angmar. Du blir kastet ut i en verden av troll, orker,goblins og mye mer. Sauron er stadig på utkikk etter ringen sin og har sluppet ut sin hær av ondskap.

det som er forskjellen i lotro fra filmene, er at du ikke sloss direkte mot Sauron. Du må ta opp kampen med andre kjente fiender. Du begynner eventyret med å ta opp kampen mot heksekongen av Angmar (nest kommanderende etter Sauron).

Hvilke raser kan du spille som?
Rasene du kan velge mellom i Lotro er: Human(menneske), Hobbit(hobbit), Dwarf(dverg) og elf(alv). Klassene du kan velge å spille som er : Champion, Hunter,Burglar,Loremaster og Minstrel.

Hvordan er grafikken i lotro?

Grafikken i lotro er utrolig vakker når man kjører spillet på greie instillinger. Jeg husker første gangen jeg løp rundt i "the shire" som en liten hobbit. Jeg måtte stoppe flere ganger for å kikke utover innsjøene ved siden av de små husene. trær som blåser i vinden, magisk stemning er det. Helten du spiller som er veldig flott designet, med fin grafikk og flotte bevegelser.

Fiendene er også veldig bra laget. De ser bra detaljert ut og beveger seg også veldig bra.

Hvordan er det med Player versus Player?(PvP)

PvP i lotro er veldig kult. Du velger enten om du vil sloss som din egen helt eller om du vil lage en "helt" på den onde siden. Om du velger den onde siden så lager du en egen ny helt som blir autmatisk tilpasset PvP området. Her velger du da mellom: Warg, Spider, Uruk hai eller Orc.

Her i PvP området vil det være Quests (oppdrag) forbegge sider. Og belønningen er flott når du tar opp kampene i disse områdene. Du kan også angripe baser til de andre, som de må da kapre tilbake.

Om du får nok poeng så kan du få tilgang til å velge en "hero". De onde kan få tilkalle et troll som spilleren tar kontroll over og de snille tilkaller en av de legendariske "rangers"(Aragorn var jo en ranger) som de får kontrollere.

Hvordan er spillet tilpasset spillere?

Lotro gir deg en veldig fin start på spillet og historien hvor du har en flott læredel hvor du blir vandt med angrepene, bevegelser og andre begynner områder. Det er veldig enkelt å lære seg spillet og ting får i et helt fint tempo. Lotro er med andre ord perfect, uansett om du er mmorpg veteran eller helt ny.

Oppsummering

Lord of the rings online er et utrolig vakkert og morsomt spill. Her kan du sloss alene eller bli med dine venner på store eventyr. Alt fra og sloss mot små ulver til Nazgûls og Balrog.Kjøpe instrumenter,last inn sanger og få heltene deres til å spille sammen.
Lett å bli kjent med spillet, lett å komme i gang.

Man kan prøve Lotro gratis og jeg vil anbefale det på mitt sterkeste. Et vakkert og morsomt spill for de fleste aldre.

<B>"One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them"</b>

Samlet karakter: 8.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10