Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Football Manager 2012

Jeg har et avslappet forhold til fotballspill. Jeg er ikke særlig interessert i sporten på generell basis, men jeg har ei ingenting i mot å ta meg et slag på tven.

Jeg har også vært tilnærmet likegyldig til hva slags fifa jeg har spilt; om det er 08 eller 11 som står i xboxen bryr jeg meg strengt tatt lite om. Det faktum at jeg gikk i butikken å kjøpte 2012 versjonen av et spill jeg trodde var spillbart, ser jeg i ettertid kan karakteriseres som en smule naivt.

For det var akkurat det som skjedde; Jeg dro i butikken for å kjøpe et fotballspill i samsvar med fifa. Da "Football Manager" var billigere, fant jeg det selvsagt mer økonomisk riktig å kjøpe det fremfor et lite stimulerende Fifa-spill. Det jeg ikke visste på ulykkesstedet var at jeg hadde kjøpt en ubrukelig utgave av excel.

Hva er det folk tenker på når de spiller dette spillet? En database med navn og simulering av kampen, der ingen form for dyktighet kreves. Følgelig vil man også oppdage at å bruke tid på noe slikt vil være like meningsløst som å spille alle MMORPGs i verden for øyeblikket.

Som sikkert alle vet, er spillbarheten her helt ubrukelig. Det finnes mange grunner til akkurat dette.
For det første er det ikke et spill.
Man trenger egentlig ikke mer enn det punktet. Det blir like dumt som å se på spillbarheten til matte-eksamenen du nettopp hadde.

Spillet har åpenbart ingen lyd. Forrige gang jeg sjekket hadde spill lyd. Det er det minste man kan forlange av et spill. Maken til latskap skal man lete lenge etter, min gjensidige respekt for spillutviklere er ved bristepunktet nå.

For å fullføre det totale faenskapet brukte jeg 350 kr på spillet. Altså; 350 kr på ingenting. Kunne like godt gitt pengene til de lokale tiggerne som kommer på døren min hver jævla morgen. Faen altså, jeg hadde også gledet meg stort til å prøve online delen til spillet. Jeg fikk en annen venn, Intervention Aak, til å kjøpe tilsvarende spill. Det var før jeg hadde rukket å spille det selv. Nå står jeg faen meg i erstatnings gjeld for uaktsomme handlinger.

Per prinsipp har derfor spillet kostet med 700 kr, verdigheten og jomfrudommen. Jeg vil ha instansene tilbake selvfølgelig, dog det kan virke umulig.

Avsluttende ord, eller konklusjon på fagspråket, må være at jeg rett og slett er målløs. Forrige gang jeg ble svindlet på lik linje som i dette tilfellet, var da jeg kjøpte solbriller på stranden i Spania. Tilsvarende da jeg donerte penger til en prins i Afrika. Det er så ille.

Samlet karakter: 2/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10