LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      MEDLEMSANMELDELSE

      Minecraft

      Se for deg et spill, der du kan gjøre hva du vil. Uten noen regler. Minecraft.

      Minecraft har vært ut lenge, men ble offisielt sluppet ut Mandalay Bay, Las Vegas, Nevada November 18, 2011 på Minecon. Spillet er laget av de svenske indie-spilllagerne MOJANG. Spillet handler om å samle ressurser, bygge ting, utforske huler og bekjempe fiender. Dette høres sikkert litt klisjeaktig ut, men Minecraft har sin egen sjarm. Alt er nemlig laget av blokker. Det er på en måte framtidens 8-bit spill. Men det er ikke et problem. I det heletatt. Du blir slukt inn i spillet og helt betatt.

      Den første natten er vanligvis den vanskeligste. Om natten spawner det Zombier, Skjelletter med pil og bue, Store edderkopper, Kamikaze-kryp og kjempehøye humanoide monstre som kan teleportere og plassere blokker. Og dette er bare de som spawner på overflaten.

      Den første natten er det lurt å samle tre og bygge ly. Fakler er også nyttige for å holde fiender unna.
      Gjennom spillet oppdager du ting som du kan "crafte".
      Trykk på E, så ser du en 2*2 slot. Der kan du Crafte minimalt med ting. Hvis du bygger deg ett Craftingtable, ved å fylle 2*2 slotten med plankebiter, kan du bygge mye mer.


      DU kan dra til "The Nether" en farlig plass, med mange monstre for å samle "Blaze rods", for å kunne dra til "The End" for å bekjempe "The Enderdragon" som er en DIGER drage, som du kan bekjempe. Den er på en måte "Final bossen i spillet" (og den eneste)


      Det finnes 3 moduser i Minecraft. En som heter Survival, som er vanlig, der du kan gjøre alt som jeg har sagt, men du må passe deg for monstre, sånn at du ikke dør, for da må du hente tingene dine. Men spiller du på Hardcore kan du ikke respawne. I Creative blir du ikke skadet og i inventaret ditt har du alle blokkene i spillet, bortsett fra noen få. Du kan fly rundt å gjøre hva du vil.
      Du kan også spille via nettet, på en server, med vennene dine, men det er litt laggy.

      Minecraft er rett og slett, et spill som du kan spille for alltid og kommer med nye oppdateringer og ideer hele tiden. Spillet fortjener selvfølgelig en tier.
      (Bildet er av meg på Haatfilms 1.2 map)

      Medlemsanmeldelser7
      Samlet karakter: 9.7/10
      1
      2
      3
      4
      5
      6
      7
      8
      9
      10