Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Gears of War 3

Gears of War 3 er et intenst spill som byr på blod og gørr, massive fiender, ødeleggende miljøer og våpen som skiller seg ut fra alle andre skytte spill.
Jeg har skutt og drept fiender som blod og gørr sprutter, og er klar til å sette karakter.

Historien i Gears of War 3 handler om Marcus som etter et spor som han fikk vite av Perscott at hans far ennå er i live, setter han og timet seg ut på en reise for å finne hans far som er menneskehetens eneste håp.
Spillet har en passende lengde, men den kunne vært lenger. Du vil møte på mange utfordringer og hindre. På enkelte baner er horder det med fiender så du må kunne tåle og ikke klare det på første forsøk.

Grafikken er ganske bra, flåte farger på enkelte baner, men då de mer mørke scenene blir grafikken dårligere og blir mer dyster for hvor mørkere det blir.
Jeg må gi utvikleren skryt for kvaliteten og designet på karakterene i spillet. Veldig forskelig og gjør at en vil huske spillet eller kjenne igjen spillet.

Lyden er ganske god, og kan være en plage. For eks med fienden som hyler og skriker når de angriper eller blir drept av spesialvåpen du har. Men unntak av dette er lyden fantastisk og med av eksplosjoner, skyttelyd og andre maskinske lyder er simpelt hel utrolig. Leppesinken er god og manuset er ikke aller verst. Men enkelte sitater eller replikker er simpelt helt elendig og upassende, og gjør spillet kjedligere enn det, det er.

Spilloppsettet er ganske bra. Kontrollen er god og bruke. Men løp-knappen kunne vært en annen. Gears of War er et tredjeperson skytte spill som har våpen som er laget for alt. Skytte knappene er den samme som i alle andre Xbox spill, men relod er andelens enn det jeg er van til. Istedenfor X til å lade om med så er det RB. Men uansett så er gameplaye ganske bra og gir spillet en bedre karakter fra min side. Men en ting som får karakterskalaen til å gå fra bra til dårlig er det team-arbeidet. Det er både bra og dårlig. Det som er bra er at om du er hardt såret får du hjelp ganske raskt. Den dårlige siden er at de andre i teamet stormer rett på fienden og du må bruke mer tid på å hjelpe dem enn å konsentrere deg om fiendens angrep.


OPPSUMERING:
Gears of War 3 er et spill som inneholder mye blod, gørr og ubehagelige scener. Uglemmelige våpen, og stilige kjøretøy. Holdbarheten er middels vil jeg si, jeg brukte til sammen 8 og en hal time til sammen. Men vil si at dette er et spill som budte kjøpes om bu er fan av serien eller like spill med slike voldeligheter.

Pluss: våpen, kontroll, karakterer, miljø, og vill action.

Minus: team-arbeidet, mørke scener, og enkelte replikker.

Grafikk: 7/10
Lyd: 8/10
Gameplay: 7/10
Holdbarhet: 6/10
Historie: 6/10

Vanligvis har jeg med meg online i anmeldelsene mine, men jeg har ikke nettserver så jeg har ikke fått prøvd den.

Samlet karakter: 7.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10