Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Transformers: Revenge of the Fallen

Transformers the revange of the fallen the game er laget av Luxoflux, og er basert på den populære storfilmen Transformers2. jeg har hat det moro med spillet og her er min vurdering.

Historien vi kjenner fra den fantastiske filmen er borte og dårlig fortalt i spillet. Det er noen små detaljer som er fra den originale historien, men for det meste står karakterene rundt et digitalt hologram-kart og prater. Dette er noe som drar karakteren ned fra min side.

I vertfall oppdrags menyen på er dette kartet som jeg snaket om i sta. Hvor du velger oppdrag, kan oppgradere våpen, liv og spesielle angrep, og ekstramateriale. En ting jeg liker med dette spillet er at du velger hvem du vil være. På spesielle oppdrag kan du ta slike utfordringer som gjør at du kan åpne flere spillekarakterer. Jeg må si at spillet blir ikke rundet på en dag(kanskje spørs om hvor mye du spiller). Det er 23 oppdrag på hver side(totalt 46 oppdrag). Jeg tok meg god tid med spillet, og kom til at holdbarheten er veldig bra og vil ikke bil kjedelig i det hele tatt(kanskje). Når du har valgt oppdrag og spillkarakter, kommer det en eksakt lik meny som informerer deg om oppdraget. Denne menyen minner om Call of Duty: MW-seriens sin info-meny.

Grafikken er bra, men samtidig grå og for mørke farger. Det er en del lyse farger men der mest mørke farger spesielt i videoene av "møtene" som er alt av du ser. Gode farger på blant annen skudd ild, eksplosjoner g andre effekter vi ser i spillet.

Lyden er faktisk bra i motsetning til forgjengeren. Stemmene til de gigantiske robotene er mørk og er vanskelig å høre hva de sier. Stemmene til de menneskelige karakterene i spillet har en klarere og mer menneskeligere tale enn før. Musikken er strålende. Og gir en god stemning i spillet, men kan også bli irriterende etter en stund og den er noen ganger for lav.

Kontrollen sitter som et skudd, med alt, til transformering til, skyting og spesielle trekk. Det er faktisk lettere og gøyere å transformere enn det var får.
Angrepene er morsomme og veldig forskelig fra andre spill. Det at du kan gå rund på banen som du vil og gjøre oppdraget på din måte. Det er bedre enn og bare følge en rett visende bane som du finner i CoD-serien. Boss kampene er greie, men de helt likt de vanlige kampene i spillet. Det skal i før eksplosjonene
herjer rundt deg. Dettet er veldig bra, men på samme tid kan det bli for mye og kan ødelegge gleden(noen ganger) mener jeg.

OPPSUMERING:
Dette spillet er ikke noe jeg vil anbefale, men det er et bra spill selv om det ikke følger filmens historie er det allikevel et godt spill som byr på mange utfordringer, og knakende action i små skala. Kare god lengde, greie stemmer, og en for litt mørk grafikk. Har også en online flerspiller del der det er åpenbart en kamp som er som teamdeadmatch i CoD-serien. Jeg har i aller fall kost meg med dette spillet, synes det var okey, men ikke en av mine favoritter. Synes utvikleren har gjort en god jobb.

Pluss: god kontroll, stemning, oppdrags meny, oppgraderinger, holdbarhet og spillkarakterer.

Minus: historien er ikke lik filmens historie, grafikk skuffende, lyd dårlig.

Grafikk: 5/10
Gameplay: 9/10
Lyd: 5/10
Holdbarhet: 8/10
Historie: 2/10
Online 6/10

Samlet karakter: 5.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10