Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Transformers: Dark of the Moon

Den tredje filmen av transformers er kom på kino i juli, og selvfølgelig kom det ut med et spill som skal handle om denne store film som overasket verden. Spillet likt filmen eller den helt ulik fra historien som vi kjenner den...

For det første filmen var ulik de andre i rekken. Så filmen på premieren og var litt skuffet. Den var bra og underholdene, men manglet noe. Samme dag hadde jeg kjøpt spillet og var klar til å sitte hele kvelden foran tv-en med dette film relaterte spillet. For etter å ha sett filmen stilte jeg meg dette spørsmålet: er spillet like glimrende og underholdne som filmen, eller mer? Mer var det nok ikke, en ting skal jeg si at det var underholdende. Hadde en formidabel historie, men som sakt om denne type sjanger som heter filmspill, følger den ikke historien til filmen.

Her er jeg veldig skuffet over at spillet har en helt egen historie enn filmen selv. Regissør bak denne supre filmserien og noen flere filmer Michael Bay som også har den store ære for dette spillet. Han har bommet veldig med historien til spillet, og i stedet laget en helt annen og ukjent variant. I stedet for å følge filmen lager den sin egen historie og skal ha handlig før filmen.

Den handler om Autobotene som letter etter de gjenværende Desepitconsene som er igjen på jorden. De har fått nye allierte og teknologien hos dem er forandret siden forgjengeren. Tre år har gått og Megatron er som godt begravd under jorden, og gjemmer seg i en hemmelig basse og vil ta hevn mot Optilmus Prime og sta over jorden har han ennå ikke lagt på is. Han er mer oppslukt en noen gang og hær får han planen til det vi får se i filmen. Vi måter i tillegg Shockwave
Som vi ser i filmen og får en liten rolle her også. Historien her skal ha handling før filmen. Jeg synes dette var skuffende forholdt til filmen og gir serien og herr Bey et dårlig rykte.

I hvert fall Michael Bay sammen satt med utvikleren High Moon Studios og utgiver Activision har laget et spill som jeg har sakt tidligere har en historie som er før filmen og kunne hvert lengre, som vi får se i spillet viser det seg enkelt og greit at spillet i seg selv ikke er ferdig. Uvikleren High Moon Studios har ikke fått gleden til å fullføre spillet. Det er en del upusset med detaljene og omgivelsene som kunne da strammes opp litt. Grafikken er helt håpløs og for grå og minner om MW3 sin grafikk, men har likevel flotte farger men selv de blir grånet ned. Men den er aldeles strålende i forhold til forgjengeren.

Kontrollen er enklere enn forgjengeren Revange of the Fallen, som virkelig er forgjengeren du må fokusere på og ikke War for Cybertron som er som handler om noe annet enn filmenes handling. Ikke glem det, fant noen slike feil som det i anmeldelsen fra GameReactor selv. Og der for vil jeg fokusere på den onkelige sammenhengen. Men i hvert fall så er kontrollen helt maken til spillet TF War for Cybertron, men i betraktning til den onkelige forgjengeren er den mye mer bedre om jeg skal si det selv.

Lyden funker bra og har fått en bedre skala enn forgjengeren hadde. Mangler den lille klaffen som andre spill har men har utviklet seg mer siden forgjengerne.

KONKLUSJON:
TF Dark of the Moon er et spill som er halvferdig, historien har ingen sammenheng men filmen og har handling lenge før filmen selv. Grafikken er bedre enn forgjengeren Revange of the Fallen som er den du må sammenligne spillet med, er blitt mye, mye bedre med lyd og alt. Men dette er ikke et spill jeg vil anbefale. selv har det ikke blitt anbefalt av GR selv og jeg er enig med dem. Men om du liker spill som dette så versegodt løp og kjøp, men jeg tror du vil bli skuffet. Det var alt jeg hadde og si.

Pluss: grafikk bedre men ikke perfekt, kontroll bedre, historie litt bra og lyd strålende.

Minus: historie stort minus, grafikk, og lengde.


Grafikk: 7/10
Gameplay: 8/10
Lyd: 8/10
Holdbarhet: 5/10
Historie: 3-5/10

Uttak av online fordi jeg ikke hadde nett.

Samlet karakter: 5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10