Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Rainbow Moon

Skrevet av: sinc09   2012-07-07

Dette spillet er UTROLIG til å bare være til 80 kr på PS Store.
Spillet handler om en kar kalt Baldron, han ble tvunget inn i en portal til en annen verden. I denne verdenen tror alle at det er Baldron som har tatt med seg alle monstrene som hans tjenere. Din jobb er å få tiltro fra innbyggerne.

det er ikke noen voice acting i spillet utenom en form for mumling som rett å slette får deg til å le. Alle du møter på sier "Welcome" og "Good bye" på en hysterisk måte. Musikken derimot er veldig fin å hyggelig, men etter hvert blir man litt sliten av musikken.

Gameplayet er "Turn Based" slåssing, og et himmel perspektiv. kontrollene er veldig enkle å lære seg det er heller stats og strategi som tar tid å lære seg. Det er et hav av skills, det tar minst 60 timer å bli ferdig med alle main questa, etter alle main questene har man oftest bare 3/4 ut av alle skillsene som gjør at man må ta alle side quests ved siden av får å få med seg alt.

Grafikken er ikke normale super dagens grafikk men den er ganske fin til en 80kr PS Store spill å være. Verdenen er GIGANTISK, det er alltid nye steder å finne. Skills'ene har fine detaljer å er veldig stilige til å ha så mange.

Dette er nok ikke et spill for deg som jakter på trofeer fordi, mange av trofeene er ganske slitsomme, et er for eksempel "Reach level 500" noe som tar veldig lang tid, med tanke på at det tok meg 2 timer å komme til level 5 XP.

Animasjonene er ikke mye å skryte av, veldig få av dem, får det til å ligne et PSP spill.

Alt i alt er dette et veldig langt spill, billig, langvarig og tar liten plass. Lettere sagt et ganske ultimat PSN spill.

Samlet karakter: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10