LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      MEDLEMSANMELDELSE

      Lego Batman 2: DC Super Heroes

      Batman er tilbake i et helt nytt spill bygget opp av Lego-klosser. Det har også inntatt banen på Sonys PS Vita. Er det like bra som storebrors versjon av spillet? Vel. Spillet er rundet og her er min mening om spillet.

      Det nye Batman er et spill som overgår alle andre Lego-spill. PS Vita versjonen er nok så grei. Den har den samme historien som storebroren PS3, men oppsettet og brettene. Historien i spillet handler om president-valget.

      Hvor erkefienden til Superman stiller til valg. For å vinne valget trenger han hjelp av joker og latter-gassen hans. For å stoppe dem må Batman bite tenna sammen og slå seg sammen med Superman og resten av superhelt gjengen for å stoppe dem før det er for sent.

      Historien er bra. Den er passe morsomt og er godt fortalt. For første gang prater spill-karakterene og det gjør det enda bedre. De har fjernet noen brett fra original versjonen og forandret på brett-oppsettet. Kamp-systemet er blitt mer bedre og bruker mer forsvar og angrep teknikker. Kontrollen er enkel og grei. Men spillet utnytter ikke konsollens sanne funksjoner. Den kunne vert PSP-versjonen av spillet enn Vita.

      Berøringsskjermen foran er den eneste som blir brukt av disse funksjonene Vita-en har. Og den benyttes av å bruke som for eksempel: kaste batorang, varmesyn, skyte raketter, OSV.

      Brettene eller banene er greie for sitt bruk, men kunne vært bærenett til konsollen og mer lik original-versjonen. Friheten i Gotham City kan vi se bort fra her. Enda en skuffelse, og et minus.I stedet kan du bare gå rundt i Bathulen som er dårlig designet.

      Lyden er slett ikke bra. Kunne vært mye bedre. Hatt lyden-effektene som i originalen-versjonen og de andre Lego-spillene. Musikken er en skuffelse og ikke passer. Stemme-skuespillet derimot er perfekt. Treffer alle toner og henger med bildet.

      Grafikken i spillet er grei, men er ikke topp. Er bedre enn grafikken fra forrige Lego-Batman og Metal Gear Solid HD til Vita, men når ikke sitt fulle potensial. Fargespillet er bra, men for mange mørke farger og litt vel mørkt. Lego animasjonen er storartet og synes at bakgrunnene er forbedret.

      Lego Batman 2 er kanskje ikke så bra som det burde vært. Original-versjonen har jeg ikke prøvd, men av det jeg har sett burde Vita-versjonen vært mer lik den. Historien sitter bra, noen sener fjernet, men ellers bra. Musikken er et ikke som riktig til spillets gang. Spesial-effektene kunne vært mye bedre og hat originale lyder. Stemme bruken er fantastisk. Manusskriftet er bra og lett forståelig. Kontrollen er god, men kunne vært bedre og utnyttet konsollens funksjoner.

      Pluss: manusskrift og stemmebruken sitter, lett forståelig, god historie og prater engelsk.

      Minus: musikk og lyd-effektene mislykkes fullstendig. Kontrollen er god, men kunne utnyttet konsollen mer. Og gitt oss en bedre versjon av original-versjonen. I vertfall gitt oss friheten i Gotham City.

      Lyd: 5/10
      Grafikk: 6/10
      Holdbarhet: 6/10
      Historie: 8/10
      Gameplay: 5/10

      Samlet karakter: 6/10
      1
      2
      3
      4
      5
      6
      7
      8
      9
      10