Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Assassin's Creed II

Skrevet av: Pomba   2012-10-16

Å elske noe er for meg et veldig sterkt uttrykk. For «Assassin's Creed 2» holder det så vidt.

Du vet den følelsen av å være på skole eller jobb og vite at noe godt venter en hjemme? Det kan være alt ifra en helaften med din bedre halvdel til tippekamp, «six-pack» og grandis med gutta. Noe det er virkelig godt å komme hjem til. For meg havner Ubisofts nye bærebjelke i denne kategorien.

Etter hvert ble det nemlig svært vanskelig å løsrive seg fra Xbox-en. Uten å ha spilt det første «Assassin's Creed»-spillet visste jeg egentlig ikke hva jeg gikk til. Men her var det definitivt kjærlighet ved første blikk.

Og for å ha benyttet meg av den andre klisjeen med en gang, så kan kjærlighet gjøre blind. Jeg er definitivt åpen for at «Assassin's Creed 2» har sine ting som kunne ha vært gjort bedre. Trynefaktoren er ikke mye å skryte av, mens andre kan komme til å mene at kampteknikken er for simpel. I bunn og grunn er dette for min del kun småting.

Noe av det som fenger så enormt med spillet er historien. Utviklerne har tatt oss med til Italia på begynnelsen av 1500-tallet og gjenskapt sentrale byer som Firenze, Florenze og en liten del av Roma. Du inntar rollen som Ezio Auditore, en beryktet snikmorder som skal hevne bedragerier mot hans familie. Herfra vil du oppleve en fantastisk kombinasjon av fakta og fiksjon, og kanskje vil du til og med lære noe gjennom spillet.

Spillbarhetsmessig er det svært få ting å sette fingeren på. Spillet dreier seg mye om å hoppe fra tak til tak. Svært sjelden vil du oppleve at karakteren din hopper en annen retning enn hva du mente. Kampsystemet er i grunn enkelt, men samtidig morsomt. Å utføre spesielle snikmord er nok det kuleste.

Til 2009 å være er holdbarheten suveren. Hovedløpet i historien utgjør omtrent halvparten av spillet, men for å oppnå hundre prosent kan du regne med å bruke bortimot tretti-førti timer.

Å bestige en større katedral og speide utover renessansens Italia - grafikken er rett og slett fantastisk - er en ubegripelig herlig følelse som bør oppleves av enhver med interesse for spill.

Løp og kjøp. Deretter inviterer du vennene dine til øl, grandiosa og «Assassin's Creed 2»

Medlemsanmeldelser16
Samlet karakter: 8.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10