Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Call of Duty: Modern Warfare 3

Skrevet av: Timkje   2013-02-14

Elsket call of duty4: MW. Det var noe nytt med mange spennende elementer og viste mye nytt til FPS sjangeren. Da MW2 kom syntes jeg også at det var utrolig bra og var en stor forbedring av call of duty 4,
med en litt forbedring av grafikken og mer customization «VAR» dette en av mine favoritt spill. og så kommer MW3, og bamn! For en nedtur, dette er helt klart noe av det dårligste jeg har spilt når det kommer til Call of Duty serien, det var akkurat det samme som MW2 bare med nye våpen og nye maps.

Med tanke på at Black Ops introduserte mye nytt hadde jeg forventa og se noe av dette overført videre til MW3 selv om black ops ble utviklet av treyarch. Jeg følte rett og slett at MW3 var et steg tilbake fra de tidligere spillene og synes at det ble introdusert alt for lite nytt til selve gameplayet.
Multiplayer delen syntes jeg fort ble for teit og ubalansert både med tanke på kill streaks og våpene, og likte stortsett ingen av de nye mapsa. Singleplayer delen bynte utrolig bra og de første oppdragene var ganske spennende, men følte fort at den spenningen falt bort etter at jeg hadde spilt gjennom de først 3 eller 4 oppdragene. Jeg ble ikke fanget av singleplayeren på samme måte som jeg gjorde i MW2.

Alt i alt ble jeg veldig skuffa over MW3, men hadde vel egentlig ikke noen store forventninger til spillet mest av alt fordi jeg visste at dette var noe jeg hadde sett og spilt før. Etter MW3 har jeg mistet helt sansen for Call of Duty inntil de klarer å vise noe nytt.

Medlemsanmeldelser6
Samlet karakter: 6.9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10