Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Battlefield 2142

Skrevet av: Timkje   2013-02-16

Er en stor fan av sci-fi og synes at Dice har gjort en utrolig bra jobb med å ta battlefield serien inn i en fremtid som fortsatt virker ganske nær og realistisk.

Den nye game mode'n "Titan" som ble introdusert syntes jeg fungerte utrolig bra og var alltid like gøy spille. Man kunne fort merke at teamwork hadde mye å si for at man skulle klare å vinne.
kjøretøyene var også utrolig morsomme å kjøre rundt i og var veldig forskjellige fra hverandre likte spesielt godt de nye "Walker'ne" som ble introdusert.

Det nye unlocking systemet fungerte mye bedre enn det det gjorde i Battlefield 2 med tanke på at man nå også kunne låse opp gadgets, soldier upgrades og ikke bare våpen.
Award systemet som også fikk en hel del forbedringer virket også mye bedre, med tanke på at man faktisk nå kunne se hva som krevdes for å oppnå de forskjellige medaljer, pins og ribbons. Det at man kunne oppnå pins i løpet av en kamp ut ifra hvilke slags oppgaver man gjorde fikk hele spillet til å føles mye mer belønnende.

2142 var ikke uten sine feil heller. Det kunne fint oppstå noen bugs og glitches i løpet av en kamp noe som kunne gjøre spillet veldig frustrerende til tider.

Medlemsanmeldelser10
Samlet karakter: 8.1/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10