Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Grand Theft Auto IV

Skrevet av: Hodoze   2013-06-26

Selv 5 år og to måneder etter release er dette spillet klasse! Mange tar dette spillet ned fra hylla og stapper det opp i maskinen sin for å skvise ut den siste lille IV-dråpa før det store V kommer ut i september. For mange kan det være noen år siden sist, og for dem vil det være som en gjenfødelse av spillet: For det er jo like vakkert som et helt nytt spill!

Karakteren 9 hadde også jeg satt om spillet kom i dag. Og som så mange sikkert kjenner til etter 5 år på forumer er det få ting som trekker ned. Blant problemene finner vi:

- En gedigen by uten noe særlig å finne på.
Men det trenger du ikke bekymre deg om hvis du ikke har spilt på en god stund, eller ikke har spilt spillet før i det hele tatt. Hvis dette er deg er det nok å utforske i denne byen!

- For lite å bruke penger i hopetall på. I San Andreas kunne man bruke opp pengene sine på et blunk, mens i IV er det dessverre altfor lite å kjøpe. Klær og burger er dessverre ikke så dyrt...

- For liten forskjell på wanted-nivåene. Seks nivåer, der eneste forskjellen er aggressiviteten på politiet. Jeg savner den totale militære invasjonen av byen du befinner deg i!

Men dette er bare rusk blant alt det morsomme man kan finne på i byen. Det er action gjennom hele spillet. Bra oppdrag og en historie man virkelig setter seg inn i.

Medlemsanmeldelser38
Samlet karakter: 8.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10