Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Deadpool

Som en blodfan av tegneserie figuren, hadde jeg mine tvil da jeg først hørte at High Moon Studios skulle lage ett spill basert på Deadpool

Hvorfor vet jeg egentlig ikke, Jeg hadde jo spilt Transformers spillene de hadde lagd og de var svært gode på tross av sine feil.

Men jeg er alltid litt på vakt når det kommer til lisensierte spill. I noen tilfeller behandler ikke utvikleren kildemateriale med respekt, i andre tilfeller er det restriksjoner i budsjettet som gjør at vi får ett uferdig produkt, og i de fleste tilfeller legger utgiveren et tidspress på utvikleren og spillet ender opp halv ferdig.

Heldigvis kommer Deadpool spillet høyt opp i bunken med spill basert på lisens. Det slår en fin balanse mellom det fantastiske Batman Arkham Asylum og det grusomme Green Lantern: Rise of the Manhunters.

Deadpool har åpenbare feil: spill mekanikken er ikke veldig original, måten de har designet banene i spillet er direkte uinspirert til tider.

Men alt dette betyr ingenting når spillet har en humor som får meg til å legge fra meg kontrolleren i ett forsøk på å få igjen pusten. Manuset er nemlig skrevet av tidligere Deadpool forfatter Daniel Way som er en av de fremste forfatterenene den maskerte psykopaten har blitt skildret av.

Tilbake som stemmen til Deadpool stiller naturligvis Nolan North opp og han leverer så til de grader. North ga sin stemme til Deadpool for første gang i filmen Hulk Vs. Wolverine, og har blitt hyllet av fansen som Deadpool's sanne stemme siden den gang.

Når alt kommer til alt hadde jeg det veldig morsomt med spillet på tross av enkelte feil, og jeg håper at spillet selger bra nok til at High Moon får begynne på det neste spillet.

Samlet karakter: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10