Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Fallout: New Vegas

Skutt og etterlatt til å dø starter historien om the courier som er en av mange som har blitt sendt ut til ærend for Mr.House`s 200års prosjekt.
En verden som det post-apokalyptiske Mojaveørkenen har å tilby skal det letes lenge etter. Roboter, raiders, soldater, mutanter, legioner og utallige timer gameplay står på menyen, ja et spill så tilfredstillende har jeg ikke prøvd på mange år. Historien i spillet tar deg til året 2277 200 år etter en atomkrig der meneskeheten har overlevd ved å søke dekning i store underjordiske bunkere kjent som vaults for en dag å gjøre krav på den verden vi en gang ødela.
Det høres like innbringende som det er fra du setter foten din ut fra den lille landsbyen Goodsprings å starter eventyret der du med alle handlinger du gjør er med på å forandre fremtiden til New Vegas. Det er flere factions som vil kontrollere New Vegas og the Courior vil være involvert med dem alle men må velge side til en kommende storslag om Hoover dam.
Det er i tillegg mange flere sideoppdrag der du kan se den gode gamle Falloutgalskapen på sitt beste fra zombier som blir skutt til stjernene med raketter, til bakhistorier til serien som hva som skjedde med Enclaves veteraner som overlevde Nevaro og oljeriggen fra Fallout 2 eller supermutantene fra Mariposa.
Alt i alt er Fallout New Vegas et kjempe bra spill med alltid noe nytt å ta seg til med ( noe som er sjeldent med spill for øyeblikket ) men den får litt trekk for diverse bugs som frysing og at det unektelig er litt ting som kunne blitt gjort bedre som under samtaler kunne de gjort det litt mer troverdig som at du faktisk snakker til personen å ikke en gjentagende animasjon med lyd.

Samlet karakter: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10