Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Guncraft

Guncraft.
Tidlig denne høsten, Kom Exato Games ut med Spillet, Guncraft.
Det vakte stor begeistring for både store og små.
Og jeg ble nyskjerrig på hva dette kunne være for noe. Jeg må inrømme at til begynnelsen var jeg skeptisk, men jeg bet det i meg, og kjøpte spillet. og nå etter 361 timer i spillet, så må jeg inrømme at exato games har gjort en fantastisk jobb, Den første timen min i spillet fikk jeg et stor intrykk av å være i en minecraft versjon av Call of duty eller battlefield.

Det er Massive baner, og uttallige ting å gjøre,
og mange spennende game mode's:
Teamdeathmatch, deathmatch, capture the flag, spleef, siege mode, osv


jeg begynte å utforke litt med å lage våpen i dette spillet, ja du hørte rett, i dette spillet har vi bare noen få standard lagde våpen, og resten må vi faktisk lage selv, og gjennom dette så ble jeg kjennt med mange folk, vi har f.eks merlock, merlock er en av de største gunsmitherne i dette spillet, han er heller ikke gamle karen,
og innenfor map creations har du for eksempel buffdaddy og erk, de har laget fleste av de offesielle guncraft banene som er mulig å spille for øyeblikket.
Disse menneskene har vert utrlig kreative, og det kan du jo se på banene og våpnene de har laget.

men uansett, i de nyeste oppdateringene til guncraft så har det kommet ut en modul som du kan bruke RGB koder for å få riktige farger på våpnene dine, og du kan lagee hva som helst, kun DU som begrenser mulighetene :)
lag et beast våpen, et sverd, eller en bue, lag egne statistikker til dine våpen, last dem opp til godkjenning,30 minutter senere, gjør det klar til å spille det et av de beste indie spillene som noen sinne er laget.


i dette spillet er det også en "level creator" her skal du lage dine egne ultimate baner, lag en liten stue, eller et helt land. Din fantasi er det som trengs :)

Og du kan også lage dine egne spill figurer til å spille med, og ikke glem, når du spiller dette spillet er det også Din oppgave å hjelpe utviklerne med å godkjenne våpen ettter kravene.

Det er for øyeblikket 16 spillere som er max limit, og du kan lage dine egne servere gratis, du kan også "hoste" en standalone server.

Og nå som workshop er ute så er dere strengt tatt ikke nødt til å lage våpen, men du kan også laste ned,

bruk deres fantasi og kreativited, og skap fantastiske byggverk på guncraft!

på workshop så er jeg |SWAT|REDHAWK


her er det en liten trailer til spillet:
http://www.youtube.com/watch?v=LFRZ10BGL4E

og her er forumene til exato:

http://www.exatogames.com/forum/

Dere kan finne meg her som: Kevinkyo

så gjør dere klare til Block'n load.
!!!!!
-----------------------------------------------------og en liten kunngjøring, annenhver fredag så gir jeg bort gratis et guncraft spill til en heldig vinner.
og det starter denne fredagen :)
meld dere på med å skrive et inlegg og en heldig vinner vil bli trukket fredag kveld.

vinneren blir tilsendt guncraft på steam :)

Samlet karakter: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10