Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Driver: San Francisco

Jeg var i gamestop og så etter et bilspill, ettersom jeg aldri spiller bilspill så måtte jeg ha et med frikjøring etc. Og der så fant jeg Driver: SF. Et bilspill som nesten smeltet hjertet mitt! Dette er min mening.

Driver: SF utspiller seg i storbyen San Francisco, der hovedtingen i spillet er å gjøre oppdrag som å hjelpe politiet, kjøre løp og flykte fra politiet. Noe jeg elsket, men holder meg til å kjøre fritt i byen å gjøre mye faenskap som jeg kan.

At dette er et veldig sosialt spill er det, å sette seg ned med det med et par venner er veldig morro. Kan godt sitte ned et par timer for å råkjøre i gatene.

Men det er noen få problemer, og det er at det kan fort bli kjedelig og at grafikken ikke er på topp. Altså de som lager spillet (Vet ikke hvem som gjør det fordi jeg er bare 11 år) Ikke vet helt hva de driver med. Middlemådig grafikk spør dere meg!

Jeg fikk nettop beskjed av MNO2610 at du kunne hatt med grafikk, lyd bla bla bla osv, skal prøve så godt jeg kan. Grafikken er middelmådig, den er skyggen av spillserier som Need for speed og Gran turismo, alle bilspill slår den grafikken (nesten all da). Lyden, musikken bryr jeg ikke noe om, men det er irritirende at norsk tekst skal komme under når jeg spiller (når de snakker). Er så irriternde at jeg nesten vil spy. HVorfor tar de med tekst? For de døve, blinde, døde?
Det vet ikke jeg...
Kontrollerne føles ikke realistisk, men er veldig god, men småting som bug og glits kunne ha blitt fjeret.
Levetiden er ok, var gøy istarten men det nlir svakere og svakere.

ALt i alt så ruler Driver: San Fransico, men slår ikke storserier som Forza, Gran turismo eller Need for speed. Fikk også høre fra broren min at et nytt bilspill fra de som laget dette spillet skal leg et nytt spill som utspiller seg i hele USA, gleder meg som en onge. Så.. det er ikke best, eller verst, mEN midt på tret. En soleklar 7 fra meg.

Grafikk: 8
Lyd: 9
Gameplay: 7
Holdbarhet: 6

Samlet karakter: 7.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10