LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      MEDLEMSANMELDELSE

      Ferrari Challenge

      Av alle grusomme og idiotiske spill står dette desidert på toppen. Jeg har aldri spilt noe værre, og vill du finne ut hvorfor det er sånn les mer!


      Ferrari challenge er et racing spill som for det meste går ut på og kjøre bil, men det er betyr ikke at alle racing spill er bra tvertimot dette spillet har ingenting med noe å gjøre, og for å begyne kan vi jo starte med kontrollerne.

      Kontrollerne:
      Kontrollerne i dette spillet er helt idiotiske du kan nesten ikke svinge med bilen noe som gjør at du fort kræsjer, og ikke kommer deg noe sted når du skal bruke gassen lager den bare en lyd, og så er alt over.

      Grafikken:

      Graffikken i dette spillet er veldig dårlig når du kjører er du i en elendig første person med en bilrute foran, som er svart. Tilfeldig???

      med det svarte glasset foran ser du bare skygger det eneste som egentlig er klart er lydene fra bilene, men hva hjelper det?

      det er ingen historie i dette spillet, og man kjører bare på samme bane hele tiden i tillegg er det ikke online og heller ikke multiplayer noe, som gjør det ganske trist og kjedelig når du spiller.

      Dine muligheter er ingenting annet en å kjøre, og jeg kan garantere at en time med dette spillet er det du max vil spille.
      Så hvis du har lyst til å kjøpe dette spillet er det virkelig en stor tabbe!

      Graffikk: 1/10
      Holdbarhet: 1/10
      Orginalitet: 1/10
      Oppfinsomt: 1/10

      + Det går ann å spille det

      - grafikk, mulighet og kontroller

      Dette spillet får en kort oppsumert bedømmelse på: Kjedelig

      Samlet karakter: 5/10
      1
      2
      3
      4
      5
      6
      7
      8
      9
      10