Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Lego Lord of the Rings

Lego lord of the rings er et spill, som du virkelig kan ha stor spillglede av. Med mye humor, og spenning.

I lego lord of the rings handler det om en ring, som er blitt smidd av Sauron. Ringen er en maktsyk, og ond ring rettere sagt en ring, som gjør Sauron til den mektige skapningen han ønsker å være, men alvene, dvergene og menneskene samlet seg sammen til krig mot Sauron, og hans orkehær i slaget mistet sauron ringen sin, og ble i flere hundre år videreført fra person til person, og til slutt til en liten hobbit kalt Frodo. Nå er det Frodo sin jobb sammen med menneskene, alvene og dvergene, og ødelege den ved å kaste den i vulkanen.

Dette spillet er et meget godt spill egnet for deg, som liker å utforske, og å kjempe.

Graffikken på spillet har meget god kvalitet fra før av den er klar, og fin samtidig, som at den skaper en trollsk stemning. Hvis du synes det er litt for lyst eller for mørkt kan du enkelt redigere dette sånn at grafikken blir akkurat passe for deg.

Lyden er også noe, som man kan beundre fordi i de fleste Lego spill er det, som oftest uklar mumling, og det snakkes på et merkelig språk (Det såkalte LEGO språket) Men ikke i dette spillet her er det virkelige stemmer med menneske språk på ren, og klar måte.

Selve historien i seg selv gjør at du får lyst til å spille spillet å utforske stedene, og mulighetene i spillet. Til enkelte tider får du veldig mye å oppdage for spillet kan være litt uforklarende en gang i blant.

Kontrollene er, som ellers i alle Lego spill veldig enkle, og ikke så altfor vanskelig å styre. Samtidig får du veldig god oversikt med en en veldig bra kamera angel.

Holdbarhet: 6/10
Grafikk: 9/10
Gameplay: 6/10
Kontroller: 10/10
Lyd: 8/10
Kvalitet: 9/10
Historie: 10/10

Gamerlevel:
75% gamer

+Bra lyd og graffik med enkle, og lette kontroller mye humor i spillet også.

- Kan til enkelte tider være uforklarende.
Holdbarheten er ikke så stor, og kan variere fra spiller til spiller.

Samlet karakter: 7.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10