Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Chivalry: Medieval Warfare

Blod som spruter og avkappede lemmer i alle retninger. Noen tekniske feil her og der, latterlig dårlig stemmeskuespill, men gøy er det! Chivalry: Medieval Warfare er et action førstepersons slåssespill. Der er ingen enspillerdel, det hele foregår online.

Før du går ut i slagmarken kan gå gjennom en tutorial for lære grunnleggende krigføring. Det merkes at tutorialen er gjort i en fei og inneholder flere bugs, men den er helt nødvendig, for dette spillet er ikke lett. Det er et ferdighetsbasert spill som er lett å lære, men fryktelig vanskelig å mestre.

Du kan velge mellom tre nærkampsklasser og en med pil og bue. Etter hvert som du får høyere nivå låser du opp flere våpen. Det vil si spyd, kastekniver, øks og andre våpen frå middelalderen. Flerspilleren er velbalansert og delvis fri for bugs. Der er flere kart og spillmoduser der det fleste krever en ordentlig lagtaktikk og nøye planlegging. Neida, her er det bare å kappe det som kappes kan og få en skikkelig god actionfylt opplevelse med Chivalry: Medieval Warfare. Som sagt er dette spillet veldig blodig og voldelig. Og den pene grafikken gjør dette enda mer engasjerende, støtte for VR-briller hadde vært noe.

Konklusjonen er at, visst du er ute etter et spill som kan levere actionfylt sverdslossing til en billig penge (ca. 150kr på steam) så er Chivalry: Medieval Warfare noe for deg.

Sjanger: Indie, Action,
Utvikler: Torn Banner Studios
Utgiver: Lace Mamba Global
Lansert: 16. Okt 2012

Samlet karakter: 7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10