Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

The Legend Of Spyro: A New Beginning

Oppdatert 29.12.13 kl:11:01

The legend of spyro er et spill, som for det meste handler om drager og slike ting.
Dette spillet begyner å bli veldig gammelt, men alikevell er det laget mye proffere en de fleste nye spill.

Dette spillet er det første av tre spill, og spillet handler om spyro som er en skjelden lilla drage, som kun blir født hvert tiende år og han har fått i oppgave og finne en drage, som het cynder som ble tatt til fange da henne var et lite egg. Og hennes oppgave var pg kalle tilbake den onde dragen Malefor.

Vi kan jo starte med grafikken
Grafikken i dette spillet er ganske bra jeg har egentlig ikke oppdaget noe ille med den. Den kan veldig skjeldne stunder når du har spilt det mange timer i strekk hakke opp litt, men jeg ser ikke akkurat som noe unormalt.

Lyden
Lyden er veldig bra og ren i tilegg er det med kjente stemmer som: Elijah wood tidligere kjent som Frodo, David Spade tidligere kjent fra Grown Ups og Gary Oldman tidligere kjent som Sirius Svart.

Historien
Historien i dette spillet er rett og slett genial. Jeg har aldri spilt et spill med så bra historie som dette. Samtidig som at vi har den morsomme karakteren Sparx som er Spyros stebror. Sparx kommer med morsomme komentarer etter som spillet går sin gang du for derfor kort fortalt god historie og mye humor.

kontrollere
Kontrollerne i dette spillet er ganske gode du bruker normale og greie måter å bevege deg på. I dette spillet har du i tilegg over hundre forskjellige måter å angripe på noe som gjør at du fort finner din favoritt.

Kamera
Kamera angelen er veldig bra du kan selv redigere den etter hvordan du selv ønsker å se.

Historie : 10/10
Holdbarhet : 7/10
Grafikk : 9/10
Lyd : 9/10
Orginalitet : 10/10

+ Veldig orginalt med mye humor og bra historie. Grafikken er utmerket og lyden er klar og ren samtidig som at det kommer kjente stemmer fra forskjellige filmer.

- Kan hakke etter noen timer.

Gamerlevel:
80% Gamer.

Samlet karakter: 7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10