Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

The Legend of Spyro: Dawn of the Dragon

I det siste spillet i the legend of spyro serien skal det avgjøres. Spyro og cynder skal endelig møte Malefor og skvære opp. Men lever spillet opp til forventningene, har spillet det, som trengs for at det skal bli et bra spill finn ut ved, og lese mer.

The legend of spyro dawn of the dragon er fortsettelsen på historien av de to første spillene.
Og historien er virkelig noe man kan kan gi en stor applaus for. Fordi den er veldig bra og utlevende aldri før har jeg sett et spill med så bra historie. Den inneholder drager og øyenstikkere tigere og andre skapninger.
Spillet har også mye humor og den kommer for det meste fram med en figur som heter Sparx.


Grafikk:
Grafikken i dette spillet er ganske bra til å være et spill som ble laget for seks år siden og grafikken i dette spillet er bedre en mange nye spill. Det er veldig mange mørke scener i dette spillet, men det tar jeg som et pluss fordi det er med på og skape stemningen i dette krigslignende spillet.

Lyd
Lyden i dette spillet er veldig skiftende noen ganger kan den være klar og ren mens andre ganger kan det høres ut som om det er spilt inn i en boks. Jeg liker ikke helt at de har byttet ut noen gamle stemmer som f.eks Sparx som tidligere ble styrt av David Spade.
David Spade hvar med på og lage den morsomme siden av Sparx. Sparx er fortsatt veldig morsom, men han har en mørkere stemme som gjør at det ikke er like bra når han fyrer av en vits.

Kontrollerne
Kontrollerne i dette spillet er litt forskjellig dem går ganske mykt og greit, men dem har laget en liten sperre i hvertfall på wii som gjør at nunchucken skal opp når man blokkerer. Noe som kan gjøre det litt ubehagelig. På Ps3 eller Xbox 360 er ikke dette noe problem.

Kamera
Kamera angelen er veldig behagelig og grei og du kan styre den akkuratt som du selv vill.

2 player
Du kan spille 2 player i dette spillet som både har sine ulemper og fordeler. Du kan ta fiender raskere med to player og få jobben fort ferdig og det er jo bra, men på noen bosser kan dette bli veldig trælete når man skal hit og dit får og fylle opp liv og mana ( noe som fyller opp kreftene til drager sånn at de kan sprute ut flammer og andre ting som dem har. Mana finnes inne i grønne krystaller.) Også er det sånn at spyro og cynder blir lenket fast i hverandre og da blir det litt vanskelig når man ikke komer seg av gårde.


+ Bra grafikk, humor og bra historie samtidig som en mystisk stemning som er med på og lage det til et bra spill.

- Lyden kan høres ut som om det er spilt inn i en boks. 2 player er noen ganger vanskelig.

Holdbarhet : 7/10
Lyd : 6/10
Grafikk : 9/10
2 player : 8/10
Gameplay : 9/10
Historie 10/10
Kamera 7/10

Gamerlevel:
82% Gamer.

Samlet karakter: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10